ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μακ Νιλ: “Καλό να έχει η ομάδα φιλικά γεμάτα ένταση”

Το κέρδος του χθεσινού φιλικού με τον Απόλλωνα εξήγησε ο παίκτης που το καθόρισε στο τέλος. Ο Τζερέλ Μακ Νιλ μίλησε για την αξία του χθεσινού αγώνα και αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας του Άρη.

Για την σειρά των φιλικών αγώνων που έχουν δώσει μέχρι τώρα:Είναι καλό για την ομάδα να έχει τέτοια παιχνίδια, ειδικά, φιλικά παιχνίδια που είναι γεμάτα ένταση, απέναντι σε μία καλή ομάδα που παλεύει. Είναι καλός τέτοιος ανταγωνισμός για την προετοιμασία μας και πιστεύω όταν αντιδράσαμε σωστά”.

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας: “Επίσης είναι καλό που το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος γιατί η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Όμως είχαμε μία δύσκολη βραδιά, δεν παίξαμε καλά σύμφωνα με την άποψη μου, σε άμυνα και επίθεση. Αλλά παραμείναμε ανταγωνιστικοί και παλέψαμε ως το τέλος για την νίκη. Και μέσα στην χρονιά σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε και άλλες παρόμοιες καταστάσεις σε αγώνες”.

Για την δική του απόδοση: “Προσωπικά δεν θεωρώ ότι έπαιξα αρκετά καλά, έπρεπε να ευστοχήσω σε περισσότερα σουτ. Βέβαια αυτό που προσπάθησα και νιώθω καλά με τον εαυτό μου σε μία τέτοια βραδιά είναι ότι πάλεψα και με το σκορ κοντά, πήρα προσπάθειες και τα κατάφερα”.

Για την εικόνα της ομάδας: “Σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά, έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Επίσης πρέπει όλοι να μάθουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο και τον τρόπο παιχνιδιού, είχαμε κάποιες απουσίες στην αρχή, ο Ντόμινικ Ουότερς έχασε προπονήσεις, ο Σπύρος (σ.σ. Μούρτος) μπήκε πριν λίγες μέρες και έτσι προσπαθούμε να τους βάλουμε μέσα και πάλι στο πλάνο, δοκιμάζουμε και δουλεύουμε σε διάφορους συνδυασμούς στο παρκέ. Πιστεύω ότι θα πάνε καλύτερα τα πράγματα μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες”.

Για τον κόσμο του Άρη: “Είμαι υπερήφανος για τους φιλάθλους μας, που ταξίδεψαν ως εδώ για να μας δουν. Ήταν εδώ με τις φανέλες του Άρη, φώναζαν. Για μένα ήταν μία πολύ ωραία στιγμή και δείχνει πόσο πολύ μας υποστηρίζουν οι φίλαθλοι μας και εδώ αλλά και στην Θεσσαλονίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος που μας υποστηρίζουν οι φίλαθλοι μας με αυτό τον τρόπο”.

Πηγή: basketplus.gr

To Top