ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μακ Νιλ: “Ο Μιχάλης είναι μεγάλος μαχητής και εξαιρετικός συμπαίκτης!”

Ο Τζερέλ Μακ Νιλ δεν βοήθησε επιθετικά χθες τον Άρη. Δεν βρήκε ποτέ καλό αγωνιστικό ρυθμό κυρίως λόγω των φάουλ που φορτώθηκε, είδε όμως τους συμπαίκτες του να βγαίνουν μπροστά και να παίρνουν όλοι μαζί μια νίκη που είναι ουσιαστικά η αποθέωση της ομαδικότητας.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως “ήταν εξαιρετική ομαδική νίκη. Είχαμε δυσκολίες στα πρώτα τρία δεκάλεπτα, είχαμε αρκετοί από μας πρόβλημα με τα φάουλ, δεν βρήκαμε ποτέ ρυθμό για να παίξουμε σωστά, όμως το θετικό στην ομάδα μας ήταν ότι είχαμε θετική σκέψη όλοι μας, ότι σκεφτόμασταν πώς θα κερδίσουμε”.

Αναφέρθηκε στην παρουσία των Κοέν και Πελεκάνου λέγοντας ότι “μπαίνοντας στην τέταρτη περίοδο, γνωρίζαμε ότι έπρεπε να σταματήσουμε αυτή τη κατάσταση και να αντεπιτεθούμε πριν μας φύγει το παιχνίδι από τα χέρια μας. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Τζέικ και τον Μιχάλη για το παιχνίδι που έκαναν, έβαλαν πολύ κρίσιμα σουτ. Ο Μιχάλης δεν έκανε προπόνηση μέσα στη βδομάδα, με δυσκολία κινούσε το πόδι του, αλλά είναι μεγάλος μαχητής και συμπαίκτης και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος για ότι έκαναν”.

Συμφώνησε με αυτό που είχε τονίσει και ο Βασίλης Σίμτσακ μέσα στη βδομάδα: “Ήταν θέμα καρδιάς, όχι τόσο τι κάνεις στην επίθεση, στην άμυνα, τι τακτική ακολουθείς. Εκεί που πήγε το παιχνίδι ήταν θέμα καρδιάς…”.

Για την σημασία της χθεσινής νίκης σχολίασε πως “είναι σημαντικό που κερδίσαμε γιατί τους φτάσαμε στη βαθμολογία στην προσπάθειά μας να βγούμε τρίτοι. Είναι ένα μικρό βήμα για να βγούμε τρίτοι αυτή η νίκη, γιατί έχουμε μπροστά μας κι άλλα, δύσκολα παιχνίδια. Το σημαντικό τώρα είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στην δουλειά μας, να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά μέχρι τα πλέι οφ και να μπούμε εκεί πολύ δυναμικά… Πως μπορεί να είναι τεςλειωμένη η υπόθεση όταν έχουμε πέντε αγώνες; Πρέπει να πάμε και να τελειώσουμε τη δουλειά μας, έχοντας σωματική και πνευματική συγκέντρωση”.

To Top