ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μακ Νιλ: “Πείτε με τρελό, αλλά έχουμε μια ευκαιρία! Ο προπονητής είναι ο βασικός λόγος που οι περισσότεροι είμαστε εδώ!”

Τρελό δεν τον λες, αλλά και να τον πει κανείς δεν έχει πρόβλημα. Ο Τζερέλ Μακ Νιλ πιστεύει πολύ στην ομάδα του Άρη, πιστεύει πολύ ότι υπάρχει ευκαιρία για νίκη στην Αθήνα με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Αυτό που επίσης κάνει εντύπωση είναι η τοποθέτησή του για τον Δημήτρη Πρίφτη και την σχέση που έχουν!

Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε δηλώσεις στο Sport24 103,3 FM και σχολιάζοντας τα επερχόμενα παιχνίδια με Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και Παναθηναϊκό στο κύπελλο Ελλάδας τόνισε: “Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον. Αυτό όμως που μπορούμε να κάνουμε είναι παίρνουμε ένα ένα τα παιχνίδια ξεχωριστά, ώστε να μην χάσουμε το μομέντουμ που έχουμε τώρα. Πρέπει να μείνουμε στην ενέργεια που έχουμε. Το επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικό και θα δώσουμε τα πάντα. Μπορεί να με πείτε τρελό, αλλά πιστεύω ότι αν είμαστε δυνατοί στην άμυνα και βγάλουμε ενέργεια στο παιχνίδι, έχουμε μια ευκαιρία. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι δύο από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Εφόσον όμως ακολουθήσουμε το πλάνο μας στην άμυνα, έχουμε πιθανότητες να πάρουμε τα παιχνίδια”.

Ρωτήθηκε και για τις αγκαλιές που έχει κάνει με τον Δημήτρη Πρίφτη μετά από τις νίκες με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και την Μπάνβιτ στο Αλεξάνδρειο και σχολίασε: “Ο προπονητής μας είναι ο ηγέτης μας και ο βασικός λόγος που κι εγώ και οι περισσότεροι παίκτες είμαστε εδώ. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει πολύ σκληρά και σε περιπτώσεις όπως η πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιούροκαπ, το ένιωσα και τον αγκάλιασα. Ήταν μια όμορφη στιγμή. Όταν παίζουμε καλά, τον βοηθάμε να αποβάλλει λίγη από την πίεση που έχει και ο ίδιος και αυτό μας κάνει πιο χαρούμενους”.

To Top