ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μακ Νιλ: “Περιμένω να πάρω μια πρώτη γεύση από τους φιλάθλους στο γήπεδο!”

Ο Τζερέλ Μακ Νιλ έδειξε και στο φιλικό με τη Ρίλσκι ότι μπορεί να αποτελέσει την εγγύηση του Άρη επιθετικά. Ο Αμερικανός δήλωσε πως η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και περιμένει να πάρει μια πρώτη γεύση από τον κόσμο στα δύο φιλικά στο Παλέ για τα 25α Μαυροσκούφεια.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο Μακ Νιλ τόνισε αρχικά πως “η παρουσία μας στη Βουλγαρία ήταν κάτι πολύ θετικό. Είχαμε την ευκαιρία να απομονωθούμε και να ξεφύγουμε κάπως από την καθημερινότητα στη Θεσσαλονίκη. Δουλέψαμε πολύ καλά στο παρκέ, ενώ είχαμε την ευκαιρία να «δεθούμε» περισσότερο ως ομάδα και εκτός γηπέδου”.

Ρωτήθηκε για το επίπεδο που βρίσκεται η ομάδα και απάντησε ότι “είμαστε σε πολύ καλό σημείο για τη δεδομένη χρονική στιγμή που βρισκόμαστε. Έχουμε καλή ομάδα και το ζητούμενο είναι να βρούμε τη «χημεία» μας. Όσο περνούν οι μέρες, τόσο καλύτεροι θα γινόμαστε. Αντιμετωπίσαμε βέβαια κάποια προβλήματα απουσιών. Το να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς είναι το πιο βασικό, για να γίνει ομαλά το μοντάρισμα της ομάδας”.

Για τα δύο φιλικά αύριο και μεθαύριο στο Παλέ σχολίασε: “Είναι καλό το ότι θα δώσουμε δύο φιλικούς αγώνες στην έδρα μας. Θα μας βοηθήσει στο κομμάτι του μονταρίσματος μέσα από τα παιχνίδια. Από την άλλη, περιμένω να πάρω μία… πρώτη γεύση, ζωντανά, από τους φιλάθλους του Άρη, οι οποίοι πιστεύω ότι θα έρθουν μαζικά στο γήπεδο για να δουν για πρώτη φορά την ομάδα”.

To Top