ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μαλάτος: “Kαμία νομική αμφισβήτηση για το δίκαιο του Άρη, αλλά στην Ελλάδα ζούμε…”

Ο διδάκτωρ αθλητικού δικαίου, Ανδρέας Μαλάτος, τοποθετήθηκε εκ νέου στα ερτζιανά της πόλης, αναφερόμενος στη προσπάθεια του Άρη για άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

“Δεν θεωρώ ότι μπορεί να αμφισβητήσει κανείς από την ΕΠΟ ή από την Φούτμπολ Λιγκ, ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς, αυτός που θα καλύψει τα κενά στη κατηγορία θα είναι από τους δευτεραθλητές της Γ΄Εθνικής. Το θέμα είναι, ότι γίνεται με ένα τρόπο, ώστε να καταδικάσει τα σωματεία, να μην ξέρουν τι προγραμματισμό θα κάνουν οι ομάδες”.

Για το κατά πόσο είναι σίγουρος ότι ο Άρης θα πετύχει την άνοδο του: “Νομικά δεν υπάρχει αμφισβήτηση, αλλά στην Ελλάδα ζούμε. Ανά πάσα στιγμή ανατρέπονται τα πάντα. Δυστυχώς, η πορεία των πραγμάτων δείχνουν, ότι μία υπόθεση που θα έπρεπε να έχει λυθεί, ακόμα σέρνεται. Μάλλον δεν υπάρχει καλή θέση για την επίλυση των εκκρεμοτήτων. Περιμένουν για να εκ πουλήσουν εκδούλευση; Δεν ξέρω ποια είναι τα κίνητρα τους”.

Για το αν είχε νεότερη επικοινωνία με τον Άλεξ Κάλας: “Με τον κ. Κάλας μίλησα όταν μου ανέθεσε την γνωμοδότηση. Η δική μου παρέμβαση ήταν αυτή και όχι προσωπική αλλά του ΙΔΕΑΔ. Εκεί τελείωσε ο ρόλος μας στα θέματα του Άρη”.

To Top