Μαλντίνι: «Ο Αντσελότι με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θα τα πούμε στην Κωνσταντινούπολη»

Τηλεφώνημα από τον Κάρλο Αντσελότι λίγο μετά την κλήρωση των προημιτελικών του Champions League δέχτηκε ο Πάολο Μαλντίνι!

Ο «μύθος» του ιταλικού ποδοσφαίρου και νυν τεχνικός διευθυντής της Μίλαν μίλησε στη «La Reppublica» και θυμήθηκε τα όσα του είπε ο «Καρλέτο» που διατηρούν εξαιρετική σχέση, μετά την κλήρωση των «8».

«Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Ο Αντσελότι, που είναι τώρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει επίσης μια εκκρεμότητα στην Κωνσταντινούπολη (όπου θα γίνει ο τελικός του Champions League). Αμέσως μετά την κλήρωση με πήρε τηλέφωνο: “Πάολο Τα λέμε στην Κωνσταντινούπολη, εντάξει;”, μου είπε», δήλωσε ο Μαλντίνι, θυμίζοντας τον τελικό που ηττήθηκε η Μίλαν από τη Λίβερπουλ στην Τουρκία.

Για την πιθανότητα… συνάντησης της Μίλαν με την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό ο Μαλντίνι πρόσθεσε: «Δεν θα είναι εύκολο, αλλά νομίζω ότι η ιστορία του συλλόγου μας δίνει την ευκαιρία να πιστέψουμε σε αυτό. Έχει συμβεί στο παρελθόν. Έχουμε αυτή την ευκαιρία και θέλουμε να την εκμεταλλευτούμε», ήταν τα λόγια του τεχνικού διευθυντή των «ροσονέρι».

To Top