ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μανιάς: “O Καμαρά Θα κάνει την διαφορά στον Άρη…”

Ο πρώην «κιτρινόμαυρος», Μιχάλης Μανιάς, μίλησε για τον άλλοτε συμπαίκτη του στον Απόλλωνα Σμύρνης, Τζον Καμαρά, επισημαίνοντας τα αγωνιστικά στοιχεία του 27χρονου μέσου, που θα κάνουν, όπως υποστηρίζει, την διαφορά στον φετινό Άρη.

Ερωτώμενος, για το τι ξεχωρίζει από το παιχνίδι του διεθνή από τη Σιέρα Λεόνε, από την κοινή τους παρουσία στο παρελθόν, ο πρώην επιθετικός του Άρη, επεσήμανε στην «Arena Press»:

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής εξαιρετικός. Πολύ δυνατός, δεν χάνει εύκολα μονομαχίες. Αυτό είναι το δυνατό του στοιχείο, συν του ότι είναι πολύ καλός και στο ψηλό παιχνίδι. Θα κάνει την διαφορά στον φετινό Άρη. Πρόκειται για μία πολύ καλή μεταγραφή».

Για το αν  θα έχει πρόβλημα προσαρμογής στον Άρη: «Για την περίπτωση του είμαι βέβαιος, ότι δεν θα έχει το παραμικρό θέμα. Όταν είχε έρθει πρώτη φορά στην Ελλάδα, προσαρμόστηκε άμεσα, έκανε μία εξαιρετική χρονιά, σε ένα πρωτάθλημα εντελώς διαφορετικό και με περισσότερες απαιτήσεις από αυτό που αγωνιζόταν (σ.σ. Λίβανος). Δεν είχε άλλες εμπειρίες, μέχρι εκείνη τη στιγμή. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και δεν θα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια της ομάδας».

Για το αν θα αντέξει την πίεση μίας ομάδας όπως ο Άρης: “Είναι δύσκολο για κάθε παίκτη, που αγωνίζεται στον Άρη. Νομίζω θα τα καταφέρει.Αφοσιώνεται στον στόχο του”.

To Top