Μανιάς στο PRESSARIS: “Θα κάνω υπομονή μερικές μέρες ακόμη… Εάν δεν ξεκαθαρίσει του Άρη, δεν μιλώ με άλλη ομάδα”

Η αγωνία φουντώνει στο “στρατόπεδο” των ποδοσφαιριστών του Άρη, καθώς η στασιμότητα στα διοικητικά του συλλόγου μεγαλώνει την αβεβαιότητα που ήδη πλανιέται για το “αύριο” και των ίδιων. Ανάμεσα τους και ο Μιχάλης Μανιάς που αποτελεί ένα από τα μεγάλα περιουσιακά στοιχεία του φετινού Άρη και δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Βέβαια, μετά τις 31 Μαΐου, ο Μανιάς αποκτάει δικαίωμα προσφυγής, αλλά προς το παρόν δείχνει ότι θα κρατήσει την προφορική του δέσμευση και θα περιμένει τον Άρη.

Ο 23χρονος επιθετικός, που μετά το πέρας των προπονήσεων με την ομάδα αναχώρησε από την Θεσσαλονίκη με προορισμό την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Ρόδο περιμένει με ιδιαίτερη αγωνία στο… ακουστικό του μία ενημέρωση από την διοίκηση γύρω από το μέλλον του στην ομάδα.

Το PRESSARIS επικοινώνησε με τον Ροδίτη πρώτο σκόρερ του φετινού Άρη, με τον ίδιο να μας τονίζει: “Ακόμα δεν γνωρίζουμε τίποτα. Πιστεύω ότι θα έχουμε μία ενημέρωση γύρω στις 10-15 Ιουνίου. Όπως ακριβώς είπαν και στους Σουνά, Γιαννίτση. Μέχρι τότε κάνουμε απλά υπομονή και αναμένουμε”.

Για το αν υπήρξε  “κρούση” ή έστω ενδιαφέρον από άλλη ομάδα, ο νεαρός επιθετικός ήταν άκρως κατηγορηματικός: “Δεν έχω καμία πρόταση. Κανείς δεν έχει πλησιάσει είτε εμένα είτε τον μάνατζερ μου. Εχω συμβόλαιο με τον Άρη και αν δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο δεν μπορώ να συζητήσω με κανέναν για το μέλλον μου”. 

Νίκος Οικονόμου

To Top