Μανιάς: “Τελικός με Πανθρακικό, μοναδικό αποτέλεσμα η νίκη”

Ως “τελικό” αντιμετωπίζει την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανθρακικό, ο Μιχάλης Μανιάς. Ο επιθετικός του Αρη, θεωρεί πως σε τέτοια παιχνίδια ο καθένας θα πρέπει να «φτιάχνει» μόνος  του τον εαυτό του, ώστε όλοι μαζί να οδηγηθούν στην επιτυχία.

Αναλυτικά όσα είπε στο novasports.gr:   

-Μιχάλη, πως περιμένεις την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό;

« Όλη την εβδομάδα δουλεύουμε σκληρά, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα κι εγώ και οι συμπαίκτες μου. Θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν έναν τελικό, γιατί χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς».

-Χρειάζεται ειδική προετοιμασία για έναν τελικό;

«Ο καθένας θα πρέπει να φτιάξει τον εαυτό του από μόνος του και να δώσει τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να πάρει η ομάδα τους τρεις βαθμούς».

-Στο ματς της Τούμπας από δική σου προσπάθεια επετεύχθη το γκολ του Άρη. Να περιμένουμε τώρα το πρώτο δικό σου γκολ;

« Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, όχι ατομικό. Κι εγώ θα προσπαθήσω για να μπει το γκολ και οι συμπαίκτες μου, αλλά όποιος και να το βάλει, το ίδιο είναι για τον Άρη! Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μόνο τους τρεις βαθμούς και τίποτ΄ άλλο».

-Ένα νικηφόρο αποτέλεσμα λείπει, δηλαδή, γιατί αγωνιστικά έχετε βελτιωθεί αρκετά..

« Σίγουρα κι εγώ πιστεύω ότι έχουμε βελτιωθεί αρκετά. Απλά, αυτό το αποτέλεσμα που λέμε, είναι για να μας ανεβάσει την ψυχολογία, ώστε να ΄ρθουν κι άλλα μετά».

-Τι λέτε στις προπονήσεις μεταξύ σας;

« Τίποτα, το πώς θα πάρουμε τη νίκη, γιατί δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς την Κυριακή. Πιστεύω όλοι να δώσουμε το 100%».

-Τι ξέρεις για τον Πανθρακικό;

« Ο Πανθρακικός είναι μία καλή ομάδα. Είχαν κάποια άτυχα αποτελέσματα κι αυτοί τις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά εμείς το χρειαζόμαστε περισσότερο το ματς και με τη βοήθεια του κόσμου θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

To Top