Μανουέλ Μασάδο στο PRESSARIS: «Είμαι στην Αθήνα, ήρθα για τον Άρη!»

Ο Μανουέλ Μασάδο βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά στην Αθήνα, για να έχει τις τελικές συζητήσεις και να αναλάβει τον Άρη! Το PRESSARIS «εντόπισε» τον Πορτογάλο τεχνικό στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», αμέσως μετά την άφιξή του, και εκείνος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως εν δυνάμει νέος προπονητής των «κίτρινων».

«Με βρίσκετε στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Μόλις έφτασα και περιμένω τις αποσκευές μου», ήταν τα πρώτα λόγια του Μανουέλ Μασάδο, ο οποίος προφανώς ήρθε… για να μείνει. Σε περίπου δύο ώρες, θα παρακολουθήσει τον αγώνα Κυπέλλου του Άρη με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, έτσι ώστε να σχηματίσει καλύτερη άποψη για την ομάδα.

Παρότι δεν ήταν σε θέση να πει πολλά πράγματα αμέσως μετά την άφιξή του, ο 56χρονος προπονητής δεν «κρύφτηκε» όταν του ζητήσαμε να επιβεβαιώσει το λόγο της παρουσίας του στην Ελλάδα,  που δεν ήταν άλλος από το να συζητήσει για να αναλάβει το τιμόνι του Άρη, όπως σας αποκάλυψε το PRESSARIS:  

«Ήρθα για τον Άρη. Ασφαλώς και με ενδιαφέρει πολύ. Θα μιλήσω με τους ανθρώπους της διοίκησης και μετά θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Σας ευχαριστώ πολύ…», ήταν τα λόγια του Μασάδο, προτού τον υποδεχθούν οι άνθρωποι του συλλόγου.

To Top