ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μαντζάρης στο PRESSARIS: “To απόλυτο φαβορί ο Άρης, όνειρό μου να επιστρέψω κάποια στιγμή…”

Πρωταθλητής Eλλάδας με την Κ17 του Άρη, μέλος της πρώτης ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια, πλέον αγωνίζεται στην ΑΠΕ Λαγκαδά και σήμερα θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα στην οποία “έμαθε” το ποδόσφαιρο.

Ο λόγος για τον 19χρονο τερματοφύλακα, Γιάννη Μαντζάρη, ο οποίος μίλησε στο PRESSARIS με αφορμή το σημερινό ματς της τωρινής του ομάδας απέναντι στον Άρη για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Ερωτώμενος για τα συναισθήματα του που επιστρέφει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ως αντίπαλος, είχε να πει: “Νιώθω πολύ περίεργα που γυρίζω ως αντίπαλος. Αλλιώς το περίμενα είναι η αλήθεια. Τα τελευταία χρόνια περίμενα την ευκαιρία μου και ειδικά πέρσι. Έπρεπε να την ψάξω όμως αλλού. Ο Άρης είναι τεράστιο μέγεθος, κουβαλάει μεγάλη ιστορία και πολύ κόσμο. Είναι πρωτόγνωρο για μένα να βρεθώ απέναντι στην ομάδα με την οποία μεγάλωσα”.

Όσον αφορά τον σημερινό αγώνα, τόνισε: “Ο Άρης έχει το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Είναι το απόλυτο φαβορί και για το δικό μας παιχνίδι, αλλά και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Εμείς θα κοιτάξουμε να ευχαριστηθούμε αυτό το παιχνίδι και αν μπορούμε να κερδίσουμε και κάτι”.

Aναφορικά με τα όσα βίωσε την περσινή σεζόν, επεσήμανε:“Έγιναν διάφορα που θα θέλαμε να ξεχάσουμε. Προσωπικά ένιωσα με τον κ. Κάμπος μεγαλύτερη προσοχή. Όσον αφορά την ομάδα όταν άρχισε να δένει υπήρjαν εξωγενείς παράγοντες που δεν της επέτρεψαν να βρει την ηρεμία της”.

Tέλος, στο αν θα ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψει στον Άρη, είπε: “Μακάρι να αρπάξω τις ευκαιρίες και να είναι η απόδοση μου τέτοια, ώστε κάποια στιγμή στο μέλλον να με θελήσουν πίσω οι άνθρωποι του Άρη. Είναι η ομάδα που μεγάλωσα, έχω δεθεί μαζί της και έχω ζήσει μικρός μεγάλες στιγμές. Είναι ευχή και όνειρό μου να γίνει κάτι τέτοιο”.

To Top