ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μαντσίνι: “Αξίζαμε κάτι παραπάνω, πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί”

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι δήλωσε πως ο Άρης προηγήθηκε πολύ γρήγορα αλλά δεν είχε το καθαρό μυαλό να κάνει διαχείριση του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να δεχθούν γρήγορα δύο γκολ και να βρίσκονται σε δύσκολη θέση κυνηγώντας το σκορ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA: «Καταφέραμε να προηγηθούμε, ο Ολυμπιακός δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο για να ανατρέψει το σκορ, ήταν δύο μεμονωμένες παρόμοιες φάσεις, έκαναν επιτυχημένες εκτελέσεις και βρέθηκαν μπροστά»

Για το δεύτερο ημίχρονο και την είσοδο του στο παιχνίδι: «Μπήκα να παίξω στο δεξί άκρο, γιατί ο Ολυμπιακός είχε δυναμική στη δική του αριστερή πλευρά, απ’ όπου έβαλε και τα γκολ. Έπρεπε να βοηθήσω να κρατάω πίσω τον αριστερό τους μπακ, ίσως είχε ενοχλήσεις και ο Φετφατζίδης. Ήταν ένα μας με πολλές διεκδικήσεις, δύναμη και τακτική. Προηγηθήκαμε αρκετά νωρίς για να κάνουμε διαχείριση του παιχνιδιού αλλά δεχθήκαμε και πολύ γρήγορα τα δύο γκολ, αξίζαμε κάτι παραπάνω».

Για τις δύο συνεχόμενες ήττες: Πάντα είναι άσχημο να χάνεις. Δυστυχώς χάσαμε δύο σερί παιχνίδια στην έδρα μας. Σκοπός μας πάντα είναι η νίκη και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Έχουμε δύο βδομάδες διακοπή λόγω εθνικών για να δουλέψουμε με τον ίδιο στόχο. Πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί».

To Top