ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαντσίνι: Η εμπιστοσύνη και ο χρόνος που θα αυξάνεται…

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι ήταν η πρώτη χρονικά αλλαγή του Μίχαελ Ένινγκ στον αγώνα με τον ΟΦΗ, με τον Αργεντινό να δίνει μία ώθηση στο παιχνίδι του Άρη.

Από την στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι δεν ήταν τυχαίο πως ο Άρης, προσπάθησε και κατάφερε να ανεβάσει ρυθμούς.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός είχε μερικές καλές στιγμές στο παιχνίδι του, βοηθώντας την ομάδα να γίνει πιο απειλητική, όπως ο τρόπος με τον οποίο βοήθησε τον Φετφατζίδη να ολοκληρώσει τις προσπάθειές του στο 67΄και 68΄. Στην πρώτη με περίτεχνο τακουνάκι τον βρήκε παρότι ο δεύτερος δεν μπόρεσε τελικά να κάνει τελική, ενώ στην δεύτερη περίπτωση άφησε την μπάλα έξυπνα κάτω από τα πόδια του, για να σουτάρει ο “Φέτφα”.

Γενικότερα έδωσε περισσότερη ενέργεια, κάτι στο οποίο ποντάρει ο Μίχαελ Ένινγκ και ζητά από τον Αργεντινό, τον οποίο και εμπιστεύεται.

Ξέρει ότι μπορεί να τον χρησιμοποιήσει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό και αυτό σκοπεύει να κάνει, καθώς ο χρόνος συμμετοχής του όλα και θα αυξάνεται αν συνεχίσει με αυτή την διάθεση.

Ήδη στο ματς με τον ΟΦΗ αγωνίστηκε για περίπου 35 λεπτά (μαζί με τις καθυστερήσεις). Σε ένα από τα δύο ματς, είτε με τον Ολυμπιακό, είτε με την ΑΕΚ στην Αθήνα για το πρωτάθλημα θα είναι και στο αρχικό σχήμα, προκειμένου να είναι όλο και πιο έτοιμος και αυτός για τον ημιτελικό του Κυπέλλου.

 

To Top