ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαντσίνι: “Κάθε αγώνας τελικός, να σταματήσει η βία εδώ και τώρα” (video)

Τέλος στην οπαδική βία ζήτησε να μπει ο Ντάνιελ Μαντσίνι στο πλαίσιο των δηλώσεών του ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με αντίπαλο το Βόλο. Ο μεσοεπιθετικός του Άρη αναφερόμενος στο ματς με την ομάδα της Μαγνησίας τόνισε πως “κάθε αγώνας είναι τελικός”.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

 Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, το οποίο διεξήχθη κάτω υπό ιδιαίτερες συνθήκες:

“Αρχικά, θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του παιδιού. Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά για εμάς ήταν ένας τελικός. Όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια που έρχονται, θέλουμε να τα αντιμετωπίσουμε ως τελικούς και να πάρουμε αποτελέσματα όπως αυτό της Τετάρτης”.

Για το αν συμφωνεί με τον Χαβιέ Ματίγια, ο οποίος σημείωσε πως η νίκη τη Τετάρτη ήταν “θέλημα θεού”:

“Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο σκοράραμε στο τελευταίο λεπτό. Ήταν ένα παιχνίδι για τον Άρη, για όλους εμάς. Το δουλέψαμε. Από την πρώτη στιγμή, μπήκαμε για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Πετύχαμε μια καλή νίκη”.

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει για τα δυσάρεστα που συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο:

“Εμείς ξέρουμε ότι δεν θα πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο. Γνωρίζουμε ότι για κάποιους ανθρώπους το ποδόσφαιρο είναι μια τρέλα. Θα πρέπει να γίνει η αρχή για να σταματήσει όλη αυτή η βία στον χώρο. Πολύ απλά, πρέπει το ποδόσφαιρο να αποτελεί κάτι που απολαμβάνουμε όλοι, ως άθλημα”.

Για το αν νιώθει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια:

“Όχι, είμαστε καλά. Προπονούμαστε για όλα τα παιχνίδια που έρχονται, είτε είναι συνεχόμενα, είτε όχι. Θέλουμε να φέρουμε τις νίκες. Συνεχίζουμε σαν να είναι ένας τελικός”.

Για το παιχνίδι απέναντι στον Βόλο:

“Θα πάμε να παίξουμε σαν να ήταν ένας τελικός. Ξέρουμε τι είμαστε. Είμαστε ο Άρης. Θέλουμε να δώσουμε αυτό που αξίζει η ομάδα”.

Για να ακούσετε τις δηλώσεις του Μαντσίνι ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

To Top