ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μαντσίνι πανταχού παρών: Έκοβε, μοίραζε, άγγιξε το γκολ (videos)

Πανταχού παρών ήταν ο Ντάνιελ Μαντσίνι στο χθεσινό φιλικό του Άρη με τον Ολυμπιακό, πατώντας σχεδόν σε… κάθε μέρος του γηπέδου.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, στα 82 λεπτά που αγωνίστηκε, βοήθησε τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά στο παιχνίδι του Άρη. Στα… μετόπισθεν κατάφερε να αναχαιτίσει αρκετές επιθέσεις των φιλοξενούμενων, να πιέσει και να κλέψει μπάλες, κάνοντας πολλά χιλιόμετρα και πάλι και δημιουργώντας έτσι προϋποθέσεις αντεπίθεσης για τον Άρη.

Πήρε πρωτοβουλίες επιθετικά, ενώ έφτασε (ξανά) κοντά στο γκολ σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις, όλες στο δεύτερο ημίχρονο. Η μία στο 46’ όταν σε τετ-α-τετ και υπό την πίεση του αντίπαλου αμυντικού πλάσαρε άουτ, προσπαθώντας να κερδίσει το πέναλτι.

Επόμενη φάση στο 55’ όταν η σέντρα του μετά από κόντρα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στο 64’ όταν το δυνατό του πλασέ απέκρουσε ενστικτωδώς ο Κρίστινσον σε μια φάση που έμοιαζε με… σίγουρο γκολ.

Φυσικά νωρίτερα ο Μαντσίνι είχε συμβολή στο γκολ του Άρη, καθώς ήταν εκείνος που «σέρβιρε» την ασίστ στον Ματέο Γκαρσία για το 1-0 στο πρώτο ημίχρονο.

To Top