ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μαντσίνι: «Συμπαγείς και προσεκτικοί, χωρίς φόβο να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε»

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι αναφέρθηκε στην προετοιμασία του Άρη για το ματς με την ΑΕΚ καθώς και την αλλαγή που έχει φέρει ο Μίχαελ Ένινγκ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Περιμένουμε ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε θετική προδιάθεση και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας όπως προετοιμαζόμαστε. Δεν πρέπει να τρέχουμε σαν… τρελοί, να είμαστε συμπαγείς και προσεκτικοί, χωρίς φόβο και να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας όπλα».

Για τον εαυτό του: «Στο φιλικό παίξαμε σαν να ήταν επίσημο. Ένιωσα πάρα πολύ καλά και ήταν σημαντικό για μένα να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία όπως και για άλλα παιδιά. Δώσαμε τα πάντα για αυτό και κερδίσαμε και φάνηκε η καλή δουλειά που γίνεται από όλους. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για τον Ένινγκ και την φιλοσοφία του: «Προσπαθούμε να δουλέψουμε 100% επαγγελματικά και να ακολουθούμε τις οδηγίες του κατά γράμμα. Μας λέει να είμαστε ενωμένοι τόσο ως προσωπικότητές όσο και μέσα στο γήπεδο και να λειτουργούμε ως σύνολο. Μιλάει ξεκάθαρα, δε μας μένουν απορίες και δουλεύουμε για να παίρνουμε τα αποτελέσματα».

To Top