ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαντσίνι… on fire! Ο Αργεντίνος μπήκε με… φόρα και έδειξε τον δρόμο – Δεύτερο ματς που σκόραρε διπλά

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι ήταν σίγουρα το πρόσωπο της πρεμιέρας για τον Άρη, πραγματοποιώντας, μια από τις πιο ώριμες και ουσιαστικές εμφανίσεις του με τα κιτρινόμαυρα. Οδήγησε την ομάδα στην πρώτη νίκη της Superleague, με δυο υπέροχα γκολ, ξεκλειδώνοντας την άμυνα του Λεβαδειακού.

Η Super League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, 0% γκανιότα*, bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις! *Όροι & προϋποθέσεις

Ο Αργεντίνος μπήκε με… φόρα στον ελληνικό μαραθώνιο και έδειξε τον δρόμο στους κιτρινόμαυρους. Με δυο γκολ που κατέγραψαν την ποιότητά του, αλλά και την μεγάλη του θέληση να είναι εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας.

Συνολικά μετράει 104 συμμετοχές με τον Άρη, έχει φτάσει ήδη τα 12 γκολ, με 12 ασίστ, ενώ είναι η δεύτερη φορά που σκόραρε δυο γκολ σε ένα ματς. Η προηγούμενη φορά ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο κόντρα στον Ατρόμητο, πάλι στη νίκη του Άρη με 3-0.

Είναι γεγονός ότι ο Μαντσίνι σε μια χρονιά ιδιαίτερα απαιτητική σε ότι αφορά τις θέσεις των μεσοεπιθετικών έδειξε ότι θέλει να έχει αυτός τον πρωταγωνιστικό ρόλο!

Παράλληλα, είναι σημαντικό ότι η χθεσινή του εμφάνιση ήρθε σε ένα σημείο όπου χρειαζόταν ένα καλό παιχνίδι μετά τις μέτριες εμφανίσεις στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας του.

 

To Top