Μανωλάς: «Η ΑΕΚ θα ψάχνει για ΑΦΜ»

Απαισιόδοξος για το μέλλον της ΑΕΚ εμφανίζεται ο Στέλιος Μανωλάς, σε συνέντευξη του στην Κυριακάτικη εφημερίδα «Real News». Ο Μανωλάς κατηγορεί την μεταγραφική πολιτική των διοικήσεων και των μάνατζερ, για το τεράστιο άνοιγμα στα οικονομικά της ΠΑΕ.

Mεταξύ άλλων ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ δήλωσε: «Το βλέπω δύσκολο. Τι να πρωτοθυμηθώ; Ότι έχουμε το παγκόσμιο ρεκόρ μεταγραφών; Και όχι μόνο επί Ντέμη, αλλά και μετά. Από το 2004 μετράμε 120-130 μεταγραφές και, αν προσθέσουμε αυτές επί τις Enic φτάνουμε τις 250. Μόνο οι προμήθειες των μάνατζερ είναι 15-20 εκατομμύρια ευρώ. Φαντάσου, όσο σχεδόν το άνοιγμα της ΠΑΕ. Μακάρι να διαψευστώ, αλλά δύσκολα η ομάδα του χρόνου θα παίζει στη Superleague. Μην έχει την τύχη του μπάσκετ φοβάμαι. Δεν έχει δικαίωμα η ΠΑΕ να κάνει μεταγραφές, ούτε να ανεβάσει ποδοσφαιριστές από τη δεύτερη ομάδα».

Και ο Μανωλάς συνεχίζει: «Τα χρήματα που χρωστάει είναι πάρα πολλά. Τώρα είναι σε χειρότερη κατάσταση από το 2004. Το σχέδιο Τροχανά μπορεί να λειτουργήσει μόνο για το γήπεδο. Να στηρίξω την προσπάθεια, αλλά πως αφού δεν έχω τα χρήματα; Εδώ έρχονται εκκαθαριστικά στους απλούς πολίτες 3 ευρώ, πώς να βρεθούν μετά λεφτά για ποδόσφαιρο; Ποιος θα επενδύσει; Σε τι; Μέχρι το καλοκαίρι μπορεί να μην υπάρχει καν ΑΕΚ. Τι να λέμε, απλώς για να κοροϊδεύουμε τον κόσμο; Είμαι απαισιόδοξος. Τη βλέπω την ΑΕΚ να ψάχνει για ΑΦΜ».

 

 

To Top