Μανωλάς: Η νίκη βοηθάει στην ψυχολογία μας”

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στον Άρη παρουσίασε αρκετά καλά δείγματα γραφής, δημιουργώντας αρκετές φάσεις, πέρα από τα δύο γκολ, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Κώστας Μανωλάς που πιστεύει πως η νίκη του Άρη θα έχει ψυχολογικά οφέλη.

Ο αμυντικός των ερυθρόλευκων υποστήριξε: «Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλές φάσεις και καταφέραμε να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο μας. Στο δεύτερο δεν μπήκαμε καλά και πάλι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Φέτος στο Καραϊσκάκης δημιουργούμε 25 ευκαιρίες και βάζουμε ένα με δύο γκολ με το ζόρι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, την μία φορά θα μπει και την άλλη δεν θα μπει το γκολ. Το θέμα είναι να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο μας».

Για το ότι δεν μπαίνουν τα γκολ στην επίθεση δήλωσε: «Δεν υπάρχει εξήγηση. Τα πάντα είναι θέμα τύχης. Ξέρουμε ότι όσοι παίζουν στην επίθεση όπως ο Τζιμπούρ και ο Μήτρογλου είναι παίκτες με μεγάλη ποιότητα».

Για το θετικό αποτέλεσμα με τον Άρη ο Μανωλάς είπε: «Κάθε νίκη βοηθάει στην ψυχολογία μας. Είμαστε πικραμένοι από τα ματς με την Λεβάντε, αλλά πιστεύω ότι μπορούσαμε να είχαμε περάσει. Τα πάντα κρίθηκαν από το πρώτο παιχνίδι. Συνεχίζουμε και πάμε για το πρωτάθλημα και το κύπελλο που είναι οι βασικοί στόχοι για την σεζόν».

To Top