Μανωλάς: “Θα είχα επιστρέψει ακόμη και δωρεάν στη Ρόμα”

Ο Κώστας Μανωλάς, μιλώντας σε ραδιόφωνο της Ρώμης, τόνισε πως θα ήθελε να επιστρέψει στους τζαλορόσι ακόμη και δωρεάν, ωστόσο είναι χαρούμενος στο Σαλέρνο.

Ο Κώστας Μανωλάς επέστεψε στη Serie A, για να αγωνιστεί στη Σαλερνιτάνα. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός μιλώντας στο Radio Manà Manà Sport Roma αναφέρθηκε στη φημολογία επιστροφής του στους τζαλορόσι: “Όταν ήμουν ελεύθερος δεν άκουγα καμία ομάδα, ήθελα να επιστρέψω στη Ρόμα.

Πάνω από όλα για την αγάπη των φιλάθλων και της πόλης. Έζησα τις καλύτερες σεζόν μου στη Ρώμη, θα είχα επιστρέψει ακόμη και δωρεάν, αλλά δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο, μόνο μια κουβέντα. Τώρα είμαι εδώ στο Σαλέρνο, όπου βρήκα ένα σταθερό κλαμπ και ευχαριστώ τους ανθρώπους που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία να επιστρέψω στη Serie A”.

Επιπλέον μίλησε και για τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι τονίζοντας: “Ο Ντανιέλε ήταν πάντα ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος, πάντα ένιωθε ότι ήθελε να κερδίζει αγώνες ακόμα και αν έπαιζε με τον καλύτερο αντίπαλο. Δεν μπορούσα ποτέ να πω κακή λέξη για τον Ντανιέλε, είχα μια υπέροχη σχέση μαζί του, μοιραστήκαμε τα αποδυτήρια για 5 χρόνια και είχα την τύχη να είμαι παρών στο τέλος της καριέρας του, όπως μου συνέβη με τον πρώτο μου αρχηγό, τον Φραντσέσκο Τότι.

Αυτό που μπορώ να πω για τον Ντανιέλε είναι ότι ζούσε για το ποδόσφαιρο και εξακολουθεί να ζει για το ποδόσφαιρο. Τώρα έχει τις ιδέες του ως προπονητής. Τις είχε όταν ήταν και ποδοσφαιριστής και δεν θα τις αλλάξει ως προπονητής. Θα κάνει σημαντική καριέρα”.

To Top