ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μανωλόπουλος για Κάιζερ: «Θα τον αγαπήσει ο κόσμος του Άρη, κίνητρό του η βελτίωση»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε για τον Μάικαλ Κάιζερ, τόσο για το αγωνιστικό του προφίλ όσο και για τον χαρακτήρα του.

Ο 30χρονος Έλληνας φόργουορντ, που συνεχίζει την καριέρα του στον Ήφαιστο Λήμνου, μίλησε στην «Fair Play Press» για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη και πρώην συμπαίκτη του στην Κύμη. Στάθηκε περισσότερο στην καθημερινή διάθεση που επιδείκνυε στις προπονήσεις για βελτίωση, στην αφοσίωσή στους προπονητές του και από την άλλη πλευρά τόνισε και το βασικό του μειονέκτημα.

«Πέρσι ήρθε στην Κύμη από την Κύπρο και από την πρώτη μέρα έδειξε πως έχει όρεξη για να δουλέψει και το έδειχνε καθημερινά. Κίνητρό του είναι η βελτίωση και προσπαθεί για αυτό συνέχεια. Είναι δεκτικός στην πληροφορία, ακούει τους προπονητές του και προσπαθεί να το κάνει πράξη μέσα στο παρκέ» ανέφερε αρχικά ο Μανωλόπουλος για τον 26χρονο Αμερικανό σέντερ του Άρη.

Για τα θετικά και αρνητικά του στοιχεία στο παιχνίδι είπε: «Βγάζει πολλή ενέργεια, είναι αθλητικός, ιδιαίτερα αλτικός, κάτι που τον βοηθάει πολύ στη δουλειά του πάνω από τη στεφάνη, στα ριμπάουντ και στα κοψίματα. Το μειονέκτημά του είναι εμφανές και αφορά μια αδυναμία που έχει με τα κιλά του. Απέναντι σε πιο βαριά πεντάρια ίσως αντιμετωπίζει πρόβλημα, κάτι το οποίο επίσης θέλει να βελτιώσει μέσα από τη δουλειά, το γυμναστήριο και την ειδική διατροφή.

Ωστόσο, τα αθλητικά του προσόντα τον βοηθούν πολύ. Είναι γρήγορος, μπορεί να ακολουθήσει κοντύτερο αντίπαλο και ακόμα αν αυτός τον περάσει, έχει τον συγχρονισμό και τις αρετές για να τον σταματήσει. Δε θα απειλήσει από μακριά με το σουτ και για αυτό νομίζω πως πρόκειται καθαρά για ένα πεντάρι πάνω από τη στεφάνη».

Όσον αφορά τον χαρακτήρα του επισήμανε πως «είναι ένας πολύ ευχάριστος τύπος και εκτός παρκέ. Σοβαρός εκεί που πρέπει, αλλά θα συμμετέχει και στην πλάκα. Έχει ένα μικρό παιδί, είναι οικογενειάρχης κάτι το οποίο είναι πολύ βασικό. Νομίζω πως θα δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο του Άρη, αφού είναι ένας εντυπωσιακός παίκτης, που μπορεί να προσφέρει θέαμα σε άμυνα και επίθεση.

Ο κόσμος αγαπάει τέτοιους παίκτες, τους θέλει στην ομάδα του και πιστεύω πως η παρότρυνση των φιλάθλων θα τον κάνει ακόμα καλύτερο, καθώς είναι και παίκτης ψυχολογίας. Νομίζω πως το τεχνικό επιτελείο του Άρη λειτούργησε άριστα στο θέμα του σκάουτιγνκ».

To Top