Μανωλόπουλος: “Να βλέπουμε έναν δυνατό Άρη, θα συσπειρωθούν οι παίκτες με την απουσία του Μποχωρίδη”

Ο προπονητής του Ηφαίστου, Σωτήρης Μανωλόπουλος, μίλησε για το αυριανό παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στον Άρη.Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow radio…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Για το που θα εστιάσει αγωνιστικά:

Αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς είναι να αντιδράσουμε. Προερχόμαστε από τρεις κακές εμφανίσεις, και με τον Χολαργό που ήμασταν καλοί για ένα διάστημα, αλλά και με την Κύμη και το Ρέθυμνο που δεν ήμασταν καλοί.

Ο Άρης προέρχεται από ένα παιχνίδι που το ήθελε για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα, το πήρε και παίζοντας πάρα πολύ καλά.

Τακτικά ο Άρης είναι μια ομάδα που πιέζει στην άμυνα και τρέχει στον αιφνιδιασμό ενώ παίρνει πολλά επιθετικά ριμπάουντ.

Για την απουσία του Μποχωρίδη:

Είναι μεγάλη απώλεια για τον Άρη. Βέβαια όταν υπάρχει μια τέτοια απώλεια οι ομάδες συσπειρώνονται και κάποιος βγαίνει μπροστά.

Και εμείς θα έχουμε απώλειες. Μάλλον ο Τζέρι Σμιθ δεν θα καταφέρει να παίξει, ο Σον Έβανς μάλλον θα παίξει αλλά δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι.

Για το αν όπως έχει και ο ίδιος γνωρίσει τον Μποχωρίδη, θεωρεί ότι μπορεί να ανταποκριθεί στον ρόλο του ηγέτη:

Θεωρώ ότι έχει δυνατό χαρακτήρα, κάτι που χρειάζεται για να γίνεις ηγέτης. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει απότομα.

Τα προβλήματα που είχε ο Άρης δυσκόλεψαν την κατάσταση. Τώρα είναι σε ανοδική πορεία. Νομίζω ότι μπορεί να το κάνει, αλλά αυτός ο ρόλος πρέπει να έρθει σιγά-σιγά.

Για το ότι είχε περάσει και αυτός από τον Άρη σε δύσκολες εποχές:

Όταν είχα έρθει και εγώ στον Άρη ήταν μια δύσκολη χρονιά. Θυμάμαι ότι στο ξεκίνημα δεν είχαμε δημιουργήσει την ομάδα, λείπανε παίκτες και έπρεπε να κάνουμε κάποιες προσθήκες.

Κάναμε κάποιες προσθήκες, κάναμε ένα καλό τρίμηνο-τετράμηνο και μετά φύγαν ορισμένοι παίκτες. Για αυτό δεν κάναμε καλό φινάλε.

Πάντα τα διοικητικά προβλήματα πηγαίνουν και στο αγωνιστικό, ξέρω ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια στον Άρη και εύχομαι να τα ξεπεράσει.

Εγώ είμαι και στην γενιά που μεγάλωσε με τον Άρη, με τον Γκάλη και τον Γιαννάκη και νομίζω ότι ο Άρης πρέπει να είναι ανταγωνιστικός κάθε χρόνο.

Για το αν είναι οι “ήρωες” της Λήμνου:

Ήρωες δεν θα έλεγα, αλλά είμαστε μια ομάδα που την αγάπησε ο κόσμος, μας υποστηρίζει, μας βοηθάει και το βλέπουμε αυτό και στα εντός έδρας παιχνίδια και στην καθημερινότητα.

Gια την ζωή στην Λήμνο ανέφερε:

Σαν νησί είναι πανέμορφο, έχει τα πάντα. Παραλίες, πολύ ωραία μέρη αλλά κυρίως καταπληκτικούς ανθρώπους.

Ο χειμώνας κατά τα άλλα είναι βαρύς, πρέπει να έχεις φέρει τους κατάλληλους παίκτες που τους αρέσει αυτό το στυλ, αλλιώς έχεις πρόβλημα.

Για το αν τους μπερδεύουν με τον παίκτη της ομάδας του που έχει το ίδιο ονοματεπώνυμο με τον ίδιο:

Συνέχεια γίνεται αυτό, και στο αεροπλάνο και παντού.

To Top