Μανωλόπουλος: “Ο Άρης περνάει μια κρίση με πολλά προβλήματα”

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ήταν ικανοποιημένος μετά την άνετη νίκη του Ηφαίστου επί του Άρη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο κόουτς της ομάδας της Λήμνου δήλωσε:

“Καλή συνέχεια στον Άρη και στον δάσκαλο για μένα, Σούλη Μαρκόπουλο. Αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε εκτός από τον καταπληκτικό κόσμο μας, στον κ. Παντελή Μπούμπουρα. Ήταν μαζί μας μέχρι προχθές, ήρθε να μας δει και να μας εμψυχώσει, αλλά έπρεπε να φύγει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ήθελε πολύ να είναι εδώ μαζί μας και ήθελε πολύ αυτήν τη νίκη γι’ αυτό θέλω να του την αφιερώσω.

Για το παιχνίδι, όλοι ξέρουμε ότι ο Άρης περνάει μία κρίση με πολλά προβλήματα. Έφυγε και ένας παίκτης. Αυτό αυτομάτως βάζει το πρέπει σε μας. Ότι πρέπει να κερδίσουμε γιατί ο Άρης περνάει μία δύσκολη περίοδο. Νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε σ’ αυτό. Μπήκαμε πολύ δυνατά και τον τελειώσαμε έτσι. Δε χαλαρώσαμε καθόλου και γι’ αυτό καταφέραμε να πάρουμε αυτήν τη νίκη. Αν πει κάποιος ότι ήταν εύκολη νίκη, θα πω ότι ήμασταν σοβαροί για 40 λεπτά γι’ αυτό κερδίσαμε.

Όλοι κρίνουν με την περσινή χρονιά. Η φετινή είναι τελείως διαφορετική, αν είναι καλύτερη ή χειρότερη θα φανεί στο τέλος. Χάσαμε στον ΠΑΟΚ όπου δεν παίξαμε καθόλου καλά και από το Λαύριο στο τέλος. Δεν είναι εύκολοι αυτοί οι αγώνες, παίζουν κι άλλοι. Είναι μία διαφορετική ομάδα, παίζει διαφορετικά και θεωρώ ότι θα έχουμε εξίσου καλή χρονιά.

Για το κομμάτι των προσαρμογών στο παιχνίδι: “Το πρώτο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι προπονητές στην αρχή της χρονιάς είναι η χημεία, ποιοι πρέπει να παίζουν κάθε στιγμή. Είμαστε ακόμη στην εκκίνηση της σεζόν. Όλοι ψάχνονται, όλοι οι προπονητές. Δεν είναι κάτι που αφορά μόνο τη δική μας ομάδα. Χρειάζεται χρόνος, για να βρεθεί η κατάλληλη χημεία για σαράντα λεπτά. Για μένα, μπορούν και θέλω να σουτάρουν όλοι, εφόσον είναι ελεύθεροι. Όλοι είναι καλοί σουτέρ και τους πιστεύω. Αυτό έχει σημασία. Αν τους πιστεύω εγώ, θέλω να σουτάρουν. Αν δεν σουτάρουν, θα τους βγάλω έξω”.

Όσον αφορά την εθελοντική αιμοδοσία που συμμετείχε ο Ήφαιστος Λήμνου, είπε πως “είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για την Λήμνο”.

To Top