Μανώλης Σκουλικάρης: «Τα κορίτσια έβγαλαν εγωισμό»

 

Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του Άρη κέρδισε το τάι-μπρέικ με 3-2 τους Πρωταθλητές Πεύκων για την 3η αγωνιστική της Volley League Γυναικών και ο προπονητής, Μανώλης Σκουλικάρης έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα του Α.Σ. Άρης.

Αναλυτικά δήλωσε: «Έχουμε μία καλή ομάδα που μπορεί να τελειώνει πιο γρήγορα τα παιχνίδια. Στο πρώτο σετ μπήκαμε συγκεντρωμένοι και μετά κάτι έγινε και πήγαν όλα στραβά μετά. Τα κορίτσια έβγαλαν εγωισμό όμως. Παίζαμε κόντρα σε μία καλή ομάδα και ήταν ένα τοπικό ντέρμπι. Τέλος καλό, όλα καλά. Η διαιτησία ήταν καλή, ένα δύο λάθη είναι μέσα στο πρόγραμμα και ήταν ένα παιχνίδι με ένταση και δύσκολο».

Στον αντίποδα, ο προπονητής των Πρωταθλητών Πεύκων, Κώστας Παπαδόπουλος ανέφερε: «Θα μπορούσαμε να είχαμε κλείσει το παιχνίδι στο τέταρτο σετ. Ξεκίνησε άσχημα, το φέραμε στα μέτρα μας αλλά μετά κάναμε συνεχόμενα λάθη, Είχαμε ξανά ευκαιρία στο τάι μπρέικ, αλλά δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να τελειώσουμε μερικές μπάλες. Ο Άρης αντέδρασε και πήρε τη νίκη. Μία βελτίωση υπάρχει αλλά ακόμα παλεύουμε με τους εαυτούς μας. Αγχωνόμαστε για καταστάσεις που δεν θα έπρεπε και αυτό φαίνεται στη διαφορά ανάμεσα στα σετ».

To Top