ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μαρία (Τροχός της τύχης): “Το κασκόλ του Άρη γούρι, ανατριχίλα στην θύρα 3”!

Η Μαρία Πιπέρη παίκτρια στο παιχνίδι του STAR, “Τροχός της τύχης”, όταν της ζητήθηκε να παρουσιαστεί, απάντησε με… αφοπλιστικό τρόπο, δηλώνοντας τα κιτρινόμαυρα αισθήματα της. (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Η 20χρονη κοπέλα από την κιτρινόμαυρη Κατερίνη μίλησε για την εμπειρία της και φυσικά τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά ανέφερε:

Ήταν μία πρόκληση να πάω στο τηλεπαιχνίδι. Ειδικά όταν έμαθα ότι είναι οπαδός του ΠΑΟΚ ήταν δεδομένο ότι θα πήγαινα και θα μιλούσα για την ομάδα μας.

Για την εμπειρία του να παίζει στον τροχό της τύχης:

Ήθελα να το ζήσω, ήταν ένας στόχος. Δεν είχα άγχος. Ήταν ένα παιχνίδι, μία εμπειρία και λέω “ότι γίνει”. Τελικά δεν κερδίσαμε, γιατί να μην υπάρχει και δεύτερη φορά.

Για το κασκόλ που είναι το γούρι της:

Ως γούρι μου έχω το κασκόλ του Άρη και το είχα και στο πλατό. Στόχος ήταν να το έχω έστω και δίπλα μου για να παίρνω την δύναμη της ομάδας.

Το πιστεύω ακράδαντα ότι μου φέρνει τύχη. Δυστυχώς εκεί δεν μας άφησαν να το έχουμε. Τους έλεγα ότι είναι το γούρι μου, αλλά για λόγους δικούς τους, μου είπαν ότι καλύτερα να μην το εμφανίσω.

Για τον Άρη:

Ο Άρης στην ζωή μου ήρθε εντελώς αναπάντεχα μέσω μία παρέας και ενός πολύ σημαντικού ανθρώπου στην ζωή μου.

Μία από τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες που έχω ζήσει στην ζωή μου, ήταν πέρυσι όταν μπήκα για πρώτη φορά στο Κλεάνθης Βικελίδης με την ΑΕ Λεμεσού. Το δέος και η ανατριχίλα που ένιωσα την ώρα που μπήκα στην Θύρα 3 ήταν μία απίστευτη εμπειρία.

Ποτέ δεν υποστήριζα κάποια ομάδα, μέχρι που γνώρισα τον Άρη, ταυτίστηκα με τις απόψεις του και ένιωσα τι αίμα κυλάει μέσα μου.

Θέλω μάλιστα να δώσω και τα χαιρετίσματα μου στον Super3 Κατερίνης.

Ενώ συνέχισε:

Ο Άρης είναι μία καθαρή ομάδα. Είναι μία ομάδα που διδάσκει ήθος και μπορεί να δώσει αρχές.

Για τον ημιτελικό με την ΑΕΚ:

Ήλπιζα να ήμουν εκεί. Τώρα θα δείξουν οι συνθήκες. Αυτό που πρέπει να συμβεί στο μέλλον είναι ο Άρης να χτίσει μία Αυτοκρατορία. Έχει άπειρες δυνατότητες. Όπως λέει και το αγαπημένο μου σύνθημα “παίξε για εμάς που δεν σε αφήσαμε στα δύσκολα σου χρόνια”.

Ενώ τέλος είπε:

Θα ήθελα να μπορέσει ο Άρης να έχει μία σταθερή παρουσία στην Ευρώπη αρχικά. Στο μπάσκετ θα ήθελα να κρατήσουμε Μποχωρίδη και Φλιώνη και να ενισχυθεί η ομάδα. Πρέπει όλος ο κόσμος να στηρίξει το μπάσκετ. Ακούω για την Αυτοκρατορία και ανατριχιάζω.

To Top