ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μαρία Χαβίτο: “Οι πιο όμορφες στιγμές της ζωής μας στον Άρη! Ήρθαμε παιδιά και φύγαμε οικογένεια”

H οικογένεια Χαβίτο βρέθηκε το Σάββατο στο γήπεδο Χαριλάου και απόλαυσε την εμφάνιση και την νίκη του Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Χαβίτο, η σύζυγος του Μαρία και τα δυο τους κορίτσια δεν έκρυβαν την χαρά και την συγκίνησή τους για όσα βίωσαν στο δεύτερο σπίτι τους.

Η Μαρία μίλησε στο Yellow Radio 92,8 τονίζοντας χαρακτηριστικά:

“Είμαι, Άρης, είμαι Super3 είμαι…Χαβίτο. Είναι πολλές οι στιγμές που θυμάμαι, ο κόσμος του Άρη, που είναι τόσο αγαπημένος που βοηθούσε την ομάδα. Πάντα έχεις πολύ κόσμο από κοντά όταν όλα πάνε καλά, αλλά εδώ είχαμε πολύ κόσμο κοντά ακόμη και όταν δεν πήγαιναν όλα καλά.

Στην Θεσσαλονίκη περάσαμε μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μας, ήρθαμε στον Άρη παιδιά και φύγαμε σαν οικογένεια”.

Ο ίδιος ο Φρανσίσκο Χαβίτο είπε:

Για τον αγώνα:

Ήταν πάρα πολύ ωραία, δεν είχα την ευκαιρία μέχρι τώρα να δω άλλους αγώνες, αν ο Άρης παίζει όπως έπαιξε με την ΑΕΚ δεν υπάρχει περίπτωση να μην βγει Ευρώπη.

Για το ότι ήρθε στην Θεσσαλονίκη:

Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν μπορούσα να παίξω γιατί έχω κάρτες, μου είπε και ο προπονητής μου…κάνε εκεί προπονήσεις και έλα πίσω.

Μακάρι να κάνω προπονήσεις και στον…Άρη, θέλω άλλωστε κάποιοι στιγμή να επιστρέψω, είτε ως ποδοσφαιριστής, είτε ως προπονητής, είτε ως σκάουτερ, από όποιο πόστο μπορώ.

Για την γυναίκα του:

Είναι δίπλα μου, με στηρίζει, αν δεν ήταν αυτή θα έκανα πάρα πολλά λάθη, είναι ο αρχηγός του σπιτιού, και όσον αφορά τον Άρη είναι…πιο τρελή από εμένα.

To Top