Μαραθώνια συνέντευξη Τύπου από Σούλη! Τι είπε για Πουλίδο, Ηρακλή και την δύσκολη συνέχεια

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε αρκετή ώρα στη συνέντευξη Τύπου. Έδωσε απαντήσεις για την χρησιμοποίηση του Πουλίδο, για τον αποκλεισμό του Ηρακλή, για την βοήθεια που δεν παίρνει ο Άρης από τους έμπειρους παίκτες και παρότι η ομάδα του δεν πήρε αυτό που ήθελε, θεωρεί ότι όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, δεν είναι αργά…

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε πως “για άλλο ένα παιχνίδι δεν κερδίσαμε, μέσα στο γήπεδό μας. Είχαμε μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο. Ξεκινήσαμε συγκεντρωμένα απέναντι σε μια ομάδα με καλές αντεπιθέσεις και όσο περνούσε η ώρα θα γινόμασταν πιο απειλητικοί, ενώ θέλαμε να καλύπτουμε και τα νώτα μας, γιατί η Ξάνθη έχει καλούς παίκτες στην κόντρα. Έπαιξε ρόλο η αποχώρηση του Καμινιώτη. Ετσι κύλησε το πρώτο μέρος. Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους. Εμείς δεν είχαμε τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη, την Ξάνθη την βόλευε και η ισοπαλία. Στο ημίχρονο μιλήσαμε για τις στημένες φάσεις, είπαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, αλλά δεχθήκαμε πάλι ένα κρύο γκολ. Ρισκάραμε, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν είχαμε το καθαρό μυαλό για να ζητήσουμε ορθολογικά το δεύτερο γκολ. Στο τελευταίο 10λεπτο μαζί με καθυστερήσεις ρισκάραμε όσο δεν έπαιρνε άλλο, αλλά δεν έγινε η φάση για να μας δώσει το παιχνίδι”.

Πρόσθεσε πως “είχαμε δύσκολη βδομάδα μετά τη Λιβαδειά, προσπαθήσαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, βοήθησε ο κόσμος και με την παρουσία στις προπονήσεις και σήμερα, αλλά εμείς δεν μπορούμε να δώσουμε χαρά ούτε σε αυτούς, ούτε σε εμάς, για να ξεκολλησουμε από την τελευταία θέση και να τους δώσουμε ελπίδα”.

Ρωτήθηκε για την χρησιμοποίηση του Πουλίδο και απάντησε: “Δεν μου αρέσει να μιλάω για τους παίκτες ξεχωριστά. Για τον Πουλίδο θα πω ότι είχε θετική παρουσία, δεν είδα τη φάση με το λάθος. Στη Λιβαδειά είπαμε γιατί δεν βάλαμε τον Πουλίδο και χάσαμε. Τέτοια ερώτηση μου έκαναν. Μη μπούμε σε τέτοιες λεπτομέρειες. Θα σας πω κάτι άλλο. Εχει έρθει ο Καμινιώτης από τη Γλυφάδα και λέμε ότι είναι απώλεια που βγήκε. Αυτό είναι το θέμα…” και συνέχισε: “Από θέμα πάθους, θέλησης τα δίνουν όλα. Θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρότερο μυαλό. Πέφτει και η ψυχολογία έτσι όπως τρώμε το γκολ. Θα μπορούσαμε να παίξουμε πιο ορθολογικά στο τελευταίο 20λεπτο. Πήγαμε σε πράγματα που δεν μου άρεσαν. Υπάρχει πίεση, το καταλαβαίνω”.

Για τον αποκλεισμό του Ηρακλή είπε ότι “παίζαμε στο γήπεδό μας, ήθελα παίκτες που είναι καλύτεροι με τη μπάλα, τον Σουνά, τον Παπαδόπουλο. Ο Ηρακλής μπήκε στη Λιβαδειά στο 80’ και το 3-1 έγινε 3-4. Δεν λέει τίποτα αυτό. Δεν ρίχνω ευθύνες στο παιδί. Μπορείς να πεις πολλά, αλλά δεν πρέπει να μιλάμε γι’ αυτά τώρα… Το λάθος είναι ότι χάσαμε το ματς στη Λιβαδειά. Εδώ παίξαμε με καλές ομάδες, τον Ατρόμητο και την Ξάνθη. Αν κερδίζαμε στην Λιβαδειά, θα είχαμε 16 βαθμούς τώρα…”.

Συνέχισε λέγοντας πως “η ομάδα θα πρέπει να βρει έναν κορμό. Σήμερα μπήκε ο Πουλίδο, γιατί βγήκε ο Μπουγαϊδης και βάζω και τον βασικό τερματοφύλακα και αμέσως έχουμε δύο αλλαγές. Πρέπει να πάμε με έναν κορμό, με 12-14 άτομα. Προσπαθώ να πάρω κάποιους παίκτες, όπως ο Γιαννίτσης… Ηρθε ο Μπακασέτας και έβαλε τρία γκολ. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα και πρέπει να βρω έναν κορμό. Δίνουμε μεγάλη μάχη. Θέλαμε να πάρουμε περισσότερα από τους έμπειρους παίκτες, αυτό είναι σίγουρο και έχω μιλήσει και με τον Πουλίδο και με τον Αγκάνθο”.

Για την διαιτησία του Κάκου είπε: “Υπήρχε περίπτωση να χαθεί το ματς στη Λιβαδειά, αν έπαιξε διαιτητής ο Κάκος; Είναι “πενηντάρης”. Αν μου πει κάποιος ότι θα χανόταν, σταματάω να ασχολούμαι. Εγώ του βγάζω το καπέλο. Μακάρι να τον είχαμε εκτός έδρας. Μας βάζουν διαιτητές… δεν θέλω να πω. Εμείς φταίμε που χάσαμε εκεί, όχι ο διαιτητής, δεν θέλω να κρυφτώ. Ο κόσμος ήταν σήμερα συγκλονιστικός. Σε άλλη έδρα θα χάναμε. Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, ποτέ δεν είναι αργά”.

Για το ότι ο ΑΡΗΣ δεν κατάφερε πάλι να νικήσει στην έδρα του: «Ο κόσμος βοήθησε πάρα πολύ, αλλά πρέπει να ελέγχουμε εμείς το παιχνίδι στην έδρα μας. Το πιο σημαντικό όμως είναι να πάρουμε βαθμούς».

Για το που στηρίζει τις ελπίδες για σωτηρία: «Πρέπει να βρούμε τρόπο να το κάνουμε. Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, ποτέ δεν είναι αργά. Σίγουρα τα πράγματα είναι δύσκολα και σήμερα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Αν ο Άρης δεν έχει 21 βαθμούς μετά από τρία παιχνίδια, τότε δεν έχει ελπίδες. Αν όμως φτάσει αυτούς τους βαθμούς, θα μπορέσει να σωθεί».

Για το αν υπάρχει κάποιο νεότερο για τον τραυματισμό του Καμινιώτη: «Τον πιστεύω πολύ, αλλά είναι άτυχος με τους τραυματισμούς. Ο γιατρός μου είπε πως δεν πρέπει να είναι κάτι σοβαρό. Αξίζει σαν παίκτης, όπως και άλλα παιδιά. Ήταν άτυχος, όπως και εμείς. Αν δεν έβγαινε, το παιχνίδι θα ήταν τελείως διαφορετικό».

Για την επιλογή του Οικονομόπουλου: «Είναι μια θέση όπου ψάχναμε να πάρουμε δύο-τρεις παίκτες και μπορούσε να παίξει ο Τριανταφυλλάκος. Έχουν περάσει και άλλοι από εκεί. Για αυτό ας μην αναφέρουμε συγκεκριμένους παίκτες».

Για το πρόβλημα που παρουσιάζει ο Άρης στα στημένα: «Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Όσα γκολ έχει δεχτεί ο Άρης φέτος από φάουλ, δεν τα έχω δεχτεί εγώ σε όλη την προπονητική μου καριέρα. Η Ξάνθη είναι μία ομάδα που σκοράρει από φάουλ σε δεύτερο χρόνο».


To Top