Μαραθώνιος-Από την Αρκτική στη Θεσσαλονίκη: Συγκινεί το επίτευγμα του Μάριου Γιαννάκου (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Μετά από μια υπερπροσπάθεια έξι ωρών ο Μάριος Γιαννάκος μαζί με τη φίλη του Ελευθερία, τερμάτισαν στον αγώνα των 42 χιλιομέτρων από την Πέλλα στη Θεσσαλονίκη, προσθέτοντας ακόμη ένα κατόρθωμα στο πλούσιο βιογραφικό τους.

Ο υπεραθλητής με καταγωγή από τη Δράμα πρόσφατα ολοκλήρωσε με επιτυχία την υπερπροσπάθεια των 500χλμ, σέρνοντας μάλιστα ένα έλκηθρο, στον αγώνα «Lapland Arctic Ultra», στον Αρκτικό Κύκλο, έχοντας στο πλευρό του τη φίλη του Ελευθερία.

Στον 16 Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» ήταν μαζί και η ομάδα υποστήριξης, ώστε να βεβαιωθούν ότι θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία ακόμη μια «δύσκολη» -αλλά όχι ακατόρθωτη- αποστολή.

Σε δηλώσεις του ο Μάριος Γιαννάκος τόνισε ότι προέρχεται από έναν δύσκολο αγώνα, ωστόσο είχε στο πλευρό του την Ελευθερία.

«Προέρχομαι μετά από τρεις εβδομάδες από αγώνα 500 χιλιομέτρων στην Αρκτική. Το σώμα μου είναι ταλαιπωρημένο, ακόμα δεν έχουμε επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά από εκεί και πέρα η Ελευθερία μας παρακινεί και μας έβγαλε για μια ακόμη φορά ασπροπρόσωπους».

Όπως συνέχισε ο ίδιος: «Ήταν μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία και ευχαριστούμε παρά πολύ αυτούς που μας βοήθησαν για να ολοκληρώσουμε και αυτόν της τον στόχο».

Κατά τον τερματισμό τους στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, οι φίλαθλοι και οι θεατές ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Πηγή: Thesstoday.gr

To Top