Μαραντόνα: «Ηλίθιοι ο Πελέ και ο Μπεκενμπάουερ!»

Επίθεση μέσω δηλώσεων κατά του Πελέ και το Φρανς Μπεκενμπάουερ έκανε ο Μαραντόνα, με αφορμή την τιμωρία του Λουίς Σουάρες, με τον Αργεντινό να τους χαρακτηρίζει ηλίθιους!

Ο Μαραντόνα υπερασπίστηκε τον Σουάρες και τα «έβαλε» με την FIFA, για την βαριά ποινή που επέβαλλε στον Ουρουγουανό, ενώ ο Πελέ και ο Μπεκενμπάουερ δήλωσαν ότι η στάση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ήταν σωστή.

Με το γνωστό του ύφος λοιπόν, ο Μαραντόνα τα «έχωσε», στους δυο θρύλους του ποδοσφαίρου, λέγοντας πως βγήκαν από το μουσείο και το φέρετρο και ότι επίτηδες μιλούν υπέρ της FIFA.

«Αυτοί οι δυο άφησαν το μουσείο και βγήκαν να πουν ηλίθια πράγματα, γιατί είναι δυο ηλίθιοι και στο τέλος πάλι θα είναι δυο ηλίθιοι. Αυτές οι δυο ποδοσφαιρικές προσωπικότητες βγήκαν από το φέρετρο και είπαν, έλα να υπερασπιστούμε την FIFA, γιατί αλλιώς στο τέλος του μήνα θα έχουμε καταδικαστεί.

Τρελαίνομαι με αυτούς τους ανθρώπους, που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Θα έπρεπε να είναι πιο φειδωλοί και οι δύο. Ο Πελέ έχει τραυματίσει αρκετούς ποδοσφαιριστές και ο Μπεκενμπάουερ μπορούσε ακόμα και να σε σκοτώσει με τους αγκώνες του», δήλωσε ο Μαραντόνα στον τηλεοπτικό σταθμό «De Zurda».

πηγή: sentragoal.gr

To Top