Μαραντόνα: “Να καταλάβουν τι σημαίνει να φοράς την φανέλα της εθνικής”

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα θέλει να δει τους παίκτες να δίνουν τα πάντα για την φανέλα της εθνικής Αργεντινής και να καταλάβουν τι σημαίνει να αγωνίζονται για την “αλμπισελέστε”.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ντιέγκο Μαραντόνα εξέφρασε την απογοήτευσή και την οργή του για τη βαριά ήττα  που γνώρισε η Αργεντινή από την Κροατία με 3-0 και το φάσμα του αποκλεισμού από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο θρύλος της Αργεντινής τόνισε πως “έδινα τη ζωή μου κάθε φορά που φορούσα την φανέλα της Αργεντινής. Θρύλοι όπως ο Σιμεόνε, ο Ρεδόνδο, ο Ρουτζέρι, Κανίγια, Φιγιόλ, Λούκε και Γκαγιέγο έκαναν ακριβώς το ίδιο. Θα ήθελα να μπορώ να μιλήσω στους παίκτες και να τους κάνουν να καταλάβουν τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα με το εθνόσημο”.

Αναφερόμενος στον Μέσι και στο βάρος της ευθύνης που έχει, είπε: “Ας μην προσποιούμαστε ότι μπορείς να κατακτήσεις ένα τρόπαιο μόνος σου. Ο Λίο έπαιξε όσο καλύτερα μπορούσε, είναι δύσκολο όμως  να επιλύσει τα προβλήματα των συμπαικτών του“.

“Έχω μια μεγάλη οργή και ένα πολύ μεγάλο εσωτερικό θυμό, επειδή φόρεσα  αυτή τη φανέλα και δεν μπορώ να δω αυτή την ομάδα χτυπημένη από μια κροατική ομάδα που δεν είναι η Γερμανία, δεν είναι η Βραζιλία, η Ολλανδία, δεν είναι η Ισπανία. Αυτή είναι η αλήθεια που πρέπει να πω”, τόνισε ακόμα ο Μαραντόνα.

To Top