Μαραντόνα: “Ο Αγκουέρο δεν είναι για 90 λεπτά”

H γκέλα της Αργεντινής στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας απέναντι στην Ισλανδία έχει φέρει μπαράζ κριτικής στον Σαμπάολι και τους παίκτες του. Εκείνος που μιλά συνεχώς είναι ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο “Ντιεγκίτο” έχει πει την άποψη του παντού και το ίδιο έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή της πατρίδας του.

Εκείνος που βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν ο Κουν Αγκουέρο. Ο πρώην γαμπρός του Μαραντόνα, είχε παντρευτεί την κόρη του, δεν πρέπει να παίζει συνέχεια βασικός σύμφωνα με την άποψη του “Ντιεγκίτο”. Μάλιστα, επεσήμανε ότι ο Παβόν με τον Ιγκουαΐν μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στο εναέριο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: “Πιστεύω ότι ο Κουν δεν είναι για 90 λεπτά. Πιστεύω ότι αν βάζεις συνέχεια τον Κουν στην αρχική ενδεκάδα θα τον “κάψεις” για το υπόλοιπο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πιστεύω ότι ο Παβόν και ο Ιγκουαΐν μπορούν να αποτελέσουν σημεία κλειδιά και να παίρνουν κεφαλιές, ώστε να μην περνούν ανεκμετάλλευτες όλες οι οι σέντρες”.

To Top