Μαραντόνα: Το συγκινητικό μήνυμα της Ντάλμα στον πατέρα της για την Μπόκα

Η πρόκριση της Μποκά Τζούνιορς στα ημιτελικά του Copa Libertadores έφερε έκρηξη ενθουσιασμού στην Ντάλμα Μαραντόνα, η οποία θέλησε να στείλει ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα στον πατέρας της Ντιέγκο μέσω της σελίδας της στο Instagram.

Έναν μήνα ακριβώς από το θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών προδομένος απ την καρδιά του, η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Copa Libertadores νικώντας 2-0 την Ράθινγκ και το γεγονός αυτό έφερε έκρηξη συναισθημάτων στην κόρη του Ντάλμα.

Φρόντισε μάλιστα να προκαλέσει ρίγη συγκίνησης στο ευρύ κοινό μέσω ανάρτησής της στη σελίδα της στο Instagram όπου θέλησε να ευχαριστήσει τον θρυλικό Αργεντινό για το γεγονός πως της μεταλαμπάδευσε την αγάπη του προς την ομάδα του Μπουένος Άιρες.

“Κρεμασμένη στα επίσημα, σου διηγούμαι τα πέναλτι όταν έχεις βγει έξω επειδή προτιμούσες να μην τα κοιτάζεις. Σου αφηγούμε τις αγκαλιές από τότε που νικήσαμε την Παλμέιρας στην Βραζιλία.

Κλείνω τα μάτια και είμαστε εκεί… Έχω ήδη νικήσει! Μου λείπεις κάθε ημέρα! Δεν γίνεται περισσότερο! Σε ευχαριστώ που με έκανες να αγαπήσω αυτά τα χρώματα! Τι όμορφο που είναι να υποστηρίζεις την Μπόκα!

Σε ευχαριστώ μπαμπά!”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Ντάλμα Μαραντονα, με το μήνυμα αυτό να συνοδεύει μία φωτογραφία που ανέβασε, στην οποία απεικονίζεται να φοράει μία φανέλα της Μπόκα με το πρόσωπο του πατέρας της σε logo πάνω σε αυτήν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dalma Maradona (@dalmaradona)

To Top