Μαργαρίτης: “Είμαστε πλέον οικογένεια στον Άρη”

Ο αμυντικός του Άρη, Γιώργος Μαργαρίτης μίλησε για το παιχνίδι με το Λεβαδειακό, για το τι άλλαξε στην ομάδα και τις διαφορές της τωρινής τεχνικής ηγεσίας με την προηγούμενη.

Aναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για το τι έφταιξε και δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό ο Άρης κόντρα στο Λεβαδειακό:

«Μας γύρισε την πλάτη η τύχη σε πολλές ευκαιρίες και η απειρία ορισμένων παικτών να διαχειριστούμε την ισοπαλία και έτσι πήγαμε στα αποδυτήρια με αρνητικό σκορ. Δουλέψαμε πολύ για αυτό το ματς παρά τις απουσίες, μπορούσαμε να το διεκδικήσουμε».

Για το τι άλλαξε στην ομάδα:

«Στον Άρη πλέον είμαστε οικογένεια, είπαμε ότι έπρεπε να το παλέψουμε και να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να φοράμε τη φανέλα του Άρη. Δείχνουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο, είμαστε καινούργια ομάδα και σιγά-σιγά θα δείχνουμε ακόμη καλύτερο πρόσωπο. Κάθε μέρα στον Άρη είναι μια νέα εμπειρία. Όταν έχεις προπονητές που σε στηρίζουν, τον κόσμο δίπλα σου, γίνεσαι ολοένα και καλύτερος ατομικά και ομαδικά. Μας βγήκε ο εγωισμός γιατί πιστεύαμε ότι έχουμε δυνατότητες σαν ομάδα, το βλέπαμε στην προπόνηση».

Για τις διαφορές της τωρινής τεχνικής ηγεσίας με την προηγούμενη:

«Η μεγάλη διάφορα είναι η έλλειψη ψυχολογίας. Στα αποδυτήρια υπήρχε γκρίνια και μιζέρια, από τη στιγμή που άλλαξε η τεχνική ηγεσία το πρώτο πράγμα που άλλαξε ήταν να μας κάνουμε οικογένεια, να παλεύουμε, αυτό δεν το είχαμε πριν».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Άρης σε αυτό το ρευστό πρωτάθλημα:

«Να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας. Επηρεάζει αυτό στο γήπεδο γιατί είμαστε μια νέα ομάδα που έχει αλλάξει ριζικά. Αν αρχίσουμε να δένουμε θα πάμε ακόμα καλυτέρα».

Για τους ξένους ποδοσφαιριστές του Άρη:

«Είναι πολύ καλά παιδιά, μας βοηθάνε πολύ. Ο Πουλίδο και ο Αγκάνθο που είναι πιο έμπειροι μας βοηθάνε και είναι δίπλα μας. Ήταν πολύ σωστή επιλογή».

Για τους νέους της ομάδας:

«Ο καθένας κάνει την δική του προσπάθεια, άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο. Όλοι όμως αυτό που βλέπω είναι ότι προσπαθούν να τιμήσουν την φανέλα που φοράνε».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ:

«Δυστυχώς πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο ΠΑΣ είναι στο ίδιο καλούπι με εμάς. Αν καταφέρνουμε να κερδίζουμε αυτά τα ματς στην έδρα μας δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα και θα μας φύγει και το άγχος».

To Top