Μαργαρίτης: «Κυριακή στις 9 να έχουμε τελειώσει»

Χρονοδιάγραμμα το οποίο λήγει την Κυριακή στις 9 το βράδυ, βάζει ο Γιώργος Μαργαρίτης για τον Άρη! Ο αμυντικός των κίτρινων, θέλει να δει την ομάδα του να εξασφαλίζει και τυπικά την παραμονή της στη κατηγορία, ώστε να ησυχάσουν άπαντες απ΄  τον φετινό εφιάλτη.

Ο παίκτης του Άρη μίλησε στο novasports.gr:

-Γιώργο, πως περιμένεις το τελευταίο ματς  πρωταθλήματος για τον Άρη, κόντρα στη Ξάνθη;

« Ακόμα δεν έχει τελειώσει κάτι για εμάς. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στη Ξάνθη, κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα η οποία είναι φορμαρισμένη αυτή την περίοδο. Παρ΄ όλα αυτά, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για εμάς. Πάμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να κλείσουμε όμορφα τη χρονιά».

-Μπορείς να εξηγήσεις τι άλλαξε στα δύο τελευταία παιχνίδια και η ομάδα δείχνει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο;

« Απλά πιστέψαμε στους εαυτούς μας! Δεν εγκαταλείψαμε ούτε εμείς, ούτε ο προπονητής μας, ούτε η καινούρια διοίκηση που ήρθε. Πιστέψαμε ότι έστω και την τελευταία στιγμή μπορούμε να σώσουμε την κατηγορία και το πετύχαμε με δυο πολύ σημαντικές νίκες. Βέβαια, ακόμα δεν έχει τελειώσει κάτι, διότι περιμένουμε το παιχνίδι με τη Ξάνθη».

-Το ότι η Ξάνθη είναι αδιάφορη, το θεωρείς θετικό ή είναι κάτι το οποίο σε προβληματίζει;

« Είναι κάτι το οποίο δεν το κοιτάμε αυτή τη στιγμή. Δεν μας απασχολεί. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να φύγουμε από εκεί με ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε την Κυριακή στις 9 η ώρα έχουμε τελειώσει με την υπόθεση παραμονή».

-Από την Ξάνθη ποιους παίκτες υπολογίζεις περισσότερο;

« Η Ξάνθη είναι ένα πολύ καλοδουλεμένο σύνολο. Απ΄ τη στιγμή που επέστρεψε ο κ. Ουζουνίδης, έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, έχοντας, αν δεν κάνω λάθος, έξι στα έξι εκτός έδρας! Εξασφάλισε γρήγορα την παραμονή της, κόντεψε να βγει Ευρώπη, έγινε μια πολύ επικύνδινη ομάδα,αλλά ελπίζω ότι σ΄ αυτό το παιχνίδι εμείς θα πάρουμε αυτό που χρειαζόμαστε».

-Θα έχετε, ξανά, πολύ κόσμο μαζί σας..

« Το ξέρουμε αυτό. Ο κόσμος του Αρη είναι πάντα μας. Με την Τρίπολη γέμισε το γήπεδο, ήταν φανταστικός!».

-Τη νέα χρονιά πως τη φαντάζεσαι και για την ομάδα, αλλά και για σένα προσωπικά;

« Ακόμα είναι νωρίς να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο. Ας τελειώσει η χρονιά με το καλό και θα τα βρούμε αυτά».

To Top