Μαργαρίτης: “Πολλή δουλειά, υπομονή και το κεφάλι κάτω”

Ο Γιώργος Μαργαρίτης είναι έναν χρόνο μεγαλύτερος, έναν χρόνο ωριμότερος σε σχέση με την περσινή προετοιμασία. Κουβαλάει στα πόδια του μια χρονιά που ήταν από τις πιο δύσκολες των κίτρινων, μια χρονιά που του χάρισε πολλές εμπειρίες.

Ο αριστερός μπακ μίλησε από το Πράβετς για την πορεία της προετοιμασίας τονίζοντας αρχικά πως “οι εντυπώσεις όλων είναι εξαιρετικές. Το ξενοδοχείο και οι εγκαταστάσεις είναι πολύ καλές και ελπίζουμε ο καιρός να συνεχίσει να είναι καλός. Νομίζω ότι είναι νωρίς για συμπεράσματα. Λειτουργούμε επαγγελματικά σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον. Θα μας κάνει σίγουρα καλό το πρωινό πρόγραμμα προπονήσεων. Είναι λίγο δύσκολο για εμάς στην αρχή, αλλά θα το συνηθίσουμε”.

Ρωτήθηκα για το κλίμα στην ομάδα και απάντησε πως “υπάρχει καλό κλίμα, είμαστε νεαροί, και πιστεύω ότι με τις νέες προσθήκες θα πάμε ακόμα καλύτερα…”, ενώ σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο Γιάννης Χατζηνικολάου φτιάχνει έναν Άρη που θα… τρέχει απάντησε πως “αν η ομάδα απαρτίζεται από νέους ποδοσφαιριστές, ηλικίας 22-24 ετών, δε γίνεται να είναι άλλος ο στόχος”.
Για τους φετινούς προσωπικούς του στόχους τόνισε πως “συμβαδίζουν με της ομάδας. Γενικά, νιώθω πολύ πιο έτοιμος να διεκδικήσω μια θέση”.

Στους πιο νέους παίκτες της ομάδας αν συμβουλή έδωσε αυτό που ο ίδιος άκουσε πέρσι: “Πολλή δουλειά, υπομονή και το κεφάλι κάτω. Τίποτα άλλο”, και κατέληξε: “Η περσινή χρονιά μας γέμισε εμπειρίες. Ενας χρόνος στον Άερη ισούται με δέκα στη Β΄ Εθνική, που αγωνιζόμουν εγώ”.

 

To Top