Μαργαρίτης: “Όποιος πλησίασε τον Βοσκάκη τον φόρτωνε με κάρτα!”

Για τον λόγο που δεν αγωνιζόταν μέχρι τώρα αλλά και για το παιχνίδι με την Βέροια μίλησε σε συνέντευξη ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Aναλυτικά τα όσα είπε στα “Α.Ν. 98.7”:

Για τους δύο μήνες αποχής του από τους αγωνιστικούς χώρους, δήλωσε: «Ήταν καθαρά θέμα του προηγούμενου προπονητή το ότι δεν αγωνιζόμουν. Εγώ δε δημιούργησα κανένα πρόβλημα, προσπάθησα να διατηρηθώ στο καλύτερο επίπεδο ώστε όταν με χρειαζόταν η ομάδα να ήμουν έτοιμος. Η δουλειά που έγινε στην προετοιμασία αλλά κι αυτή που γίνεται τώρα με τον Μιλίνκοβιτς είναι πολύ καλή».

Για το παιχνίδι με τη Βέροια, ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος γιατί η ομάδα κέρδισε κι εγώ αγωνίστηκα μετά από πολύ καιρό. Σήμερα θα έχουμε την πρώτη προπόνηση μετά το ματς. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πάρα πολύ καλό. Μετά το ματς υπήρχαν νεύρα για τη διαιτησία, ωστόσο πλέον είμαστε πάρα πολύ καλά ψυχολογικά κι έτσι θα δουλέψουμε ενόψει Πλατανιά».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε όσα διαδραματίστηκαν στην ανάπαυλα της αναμέτρησης στην Ημαθία και τις οδηγίες που έλαβαν οι ποδοσφαιριστές από τον Μιλίνκοβιτς δεδομένης της διαιτητικής αντιμετώπισης: «Υπήρξε εντολή να μη δεχόμαστε άσκοπες κίτρινες κάρτες, αλλά δεν ήταν μόνο θέμα δικό μας. Όταν βλέπεις μια τέτοια αντιμετώπιση δε μπορείς να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Η συμπεριφορά του διαιτητή δεν άλλαξε προς το πρόσωπό μας σε κανένα σημείο. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δε ζητούσε διάλογο… Όποιος τον πλησίασε τον φόρτωνε και με κάρτα, ακόμη και τον αρχηγό μας, ο οποίος τον πλησίασε σαν αντιπρόσωπος όλων των παικτών της ομάδας μας».

Τέλος, για το κεφαλοκλείδωμα του Γεωργιάδη στον Βοσκάκη, επεσήμανε: «Έγινε μπροστά μου, δεν ξέρω γιατί ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα. Μπορεί να μην το είδε, ίσως να μην το θεώρησε σοβαρό…».

To Top