Μαρκίνιος: «Θέλω να μείνω για μια ζωή στο Παρίσι»

Την επιθυμία του να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν για το υπόλοιπο της ποδοσφαιρικής του καριέρας, εξέφρασε μέσω δηλώσεών του ο Βραζιλιάνος αμυντικός, Μαρκίνιος.

Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον και την επιθυμία του να παραμείνει στο ρόστερ της Παρί Σεν Ζερμέν, μίλησε σε γαλλικό Μέσο ο αρχηγός των Παριζιάνων, Μαρκίνιος.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός τόνισε πως δεν έχει καμία απολύτως πρόθεση να αποχωρήσει από την Παρί, ενώ πρόσθεσε πως θα ήθελε να μείνει στη γαλλική πρωτεύουσα για μια ζωή.

«Αυτή την στιγμή, δεν θέλω να φύγω. Υπήρξε μία περίοδος, στα πρώτα μου χρόνια στην ομάδα, που ήθελα να πάω κάπου αλλού, αλλά από τότε το μυαλό μου είναι αποκλειστικά στην Παρί. Η επιθυμία μου είναι να παραμείνω ποδοσφαιριστής της. Όλοι γνωρίζουμε πως είναι το ποδόσφαιρο. Όσο παίζεις καλά, δικαιούσαι να έχεις την επιθυμία να μείνεις. Έχουμε δει στο παρελθόν ότι μερικές φορές, τα πράγματα μπορεί να πάρουν διαφορετική τροπή και ο σύλλογος να μην σε θέλει. Θα ήθελα να μείνω για μια ζωή στο Παρίσι. Κάτι τέτοιο θα μου ταίριαζε και θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν συνέβαινε», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου αμυντικού.

Να θυμίσουμε πως ο Μαρκίνιος κοντεύει να συμπληρώσει μια δεκαετία ως ποδοσφαιριστής της Παρί, στην οποία εντάχθηκε το καλοκαίρι 2013, όταν άφησε τη Ρόμα. Έκτοτε, έχει πραγματοποιήσει 359 εμφανίσεις με τη φανέλα των Παριζιάνων, ενώ το τωρινό του συμβόλαιο ολοκληρώνεται το 2024.

To Top