ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μαρκόπουλος: “Έβγαλαν όλα τα ψυχικά αποθέματα οι παίκτες μου”

Ο Χάρης Μαρκόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την ανατροπή και τα ψυχικά αποθέματα που είχαν για να γυρίσουν από το -12 απέναντι στον Άρη.

Τόνισε μετά τον αγώνα: “Παίζαμε με έναν από τους πιο δυνατούς αντιπάλους στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Άρης παίζει πολύ καλό μπάσκετ, μπορεί να σκοράρει και με αιφνιδιασμό και σε πέντε εναντίον πέντε. Από το 15’ και μετά έλεγξε πλήρως τον αγώνα, αλλά οι παίκτες μας έβγαλαν όλα τα ψυχικά αποθέματα που είχαν, οδήγησαν σε λάθη τον Άρη, τα εκμεταλλευτήκαμε και γυρίσαμε το παιχνίδι. Μετά είχαμε και την ψυχολογία με το μέρος μας και βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά μέσα από την καρδιά μου, γιατί θυσιάζουν την υγεία τους για να παίζουν και να προσφέρουν και τον κόσμο, που ειδικά στο τελευταίο πεντάλεπτο έδειξε τι έδρα έχει η Ηλεία. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και να συνεχίσουμε τη δουλειά. Θυμόμαστε πως ήμασταν μετά το πρώτο ματς με τα Τρίκαλα. Να το χαρούμε σήμερα αυτό το αποτελέσμα, αλλά από αύριο δουλειά”.

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης επεσήμανε μετά το τέλος του αγώνα: “Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για μας, η πρώτη στην έδρα μας φέτος, παρά το κακό ξεκίνημα που είχαμε. Βελτιώσαμε την άμυνά μας, είχαμε καλές επιλογές και κυκλοφορία της μπάλας και επιστρέψαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο χαλαρώσαμε στην άμυνα, εκεί ξέφυγε ο Άρης, αλλά με το ζον πρες μπορέσαμε να επιστρέψουμε στον αγώνα και να το κερδίσουμε με ένα τρομερό καλάθι του Ντουέιν (Ντέιβις)”.

 

To Top