ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μαρκόπουλος: «Δεν είχαμε ηρεμία, υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε την έλλειψη ηρεμίας και ψυχολογίας στην ομάδα, ενώ αναφέρθηκε στο τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα για να βελτιωθεί.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Οι δηλώσεις του προπονητή στη συνέντευξη Τύπου: “Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο έπαιξε με πάθος και είχε καλές επιλογές στην επίθεση. Βρήκαν τους τρόπους να βάλουν καλάθια. Η άμυνά μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν καταστροφική για όλο το υπόλοιπο παιχνίδι. Είναι μεγάλη η πίεση και το ψυχολογικό βάρος. Δεν είχαμε ηρεμία στην επίθεσή μας. Δύσκολη η κατάσταση στον Άρη, υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα. Πρέπει να το αποβάλουμε και να βρούμε νίκες που μα δώσουν ηρεμία και θα μας φέρουν στον σωστό δρόμο”.

Για τις τελευταίες επιθέσεις σχολίασε: “Έπρεπε να πάρει τις μπάλες ο ψηλός και να παίξουμε πικ εν ρολ. Κόλλησε η μπάλα και βγήκαν έτσι οι επιθέσεις».

Για τη συνέχεια: «Αν η ομάδα παίξει όπως με το Περιστέρι θα είναι πολύ καλύτερη. Υπάρχει πρόβλημα στη μετάβαση από το ένα παιχνίδι στο άλλο. Ο κόσμος βοήθησε πάρα πολύ αλλά δεν ήταν αυτό αρκετό. Πρέπει να γίνουν συζητήσεις. Να τα βρουν και οι παίκτες να μιλήσουν για τι τους πιέζει, να βρεθούν πιο κοντά ο ένας με τον άλλον. Να είναι μία ομάδα. Στις δύσκολες στιγμές ψάχνουμε να λύσουμε το πρόβλημα και η ψυχολογία μας πρέπει να βγει από μέσα προς τα έξω”.

Για την κατάσταση στην ομάδα και αν αλλάζει αυτό: «Το πρόβλημα έχει ξεκινήσει από τη 2η αγωνιστική μετά την απουσία λόγω τραυματισμού του Μποχωρίδη. Μετά χτύπησε και ο Μόρις και παίξαμε 1,5 μήνα φέρνοντας αποτελέσματα που δε θέλαμε. Θα μπορούσε να είναι διαφορετική η κατάσταση. Δε δικαιολογείται να χάνει 4 βολές ο Ντραγκίτσεβιτς. Σουτάρουμε 10 σερί βολές στην προπόνηση και τις βάζει. Είναι όμως το βάρος του παιχνιδιού τέτοιο… Πολλοί παίκτες ήταν διστακτικοί στο παιχνίδι, χωρίς λόγο χάναμε χώρο και χρόνο”.

 

To Top