ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μαρκόπουλος: “Δεν παίξαμε καλά, παίξαμε βιαστικά…”

Ο Χάρης Μαρκόπουλος στάθηκε στην ευστοχία του Άρη έξω από τα 6,75μ. και στους 23 πόντους που πέτυχαν οι κίτρινοι από λάθη της ομάδας του.

Ο τεχνικός της Λευκάδας υποστήριξε μετά τον αγώνα: “Δεν παίξαμε καλά. Στο πρώτο ημίχρονο δώσαμε την ευκαιρία στον Άρη να κάνει ένα ξέσπασμα και να πάρει διαφορά. Αυτό είχε ως συνέπεια να παίξουν μετά πιο ελεύθερα και να είναι πολύ εύστοχοι στο τρίποντο. Εμείς παίξαμε βιαστικά, δεν προσπαθήσαμε να βρούμε τα πλεονέκτήματά μας και αυτό έδωσε την δυνατότητα στον Άρη να σκοράρει 23 πόντους από τα δικά μας λάθη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο βελτιωμένοι στην άμυνά μας, αλλά στην επίθεση παίξαμε πάλι βιαστικά. Μόνο για ένα μικρό διάστημα που παίξαμε μυαλωμένα μπορέσαμε να μειώσουμε…”.

Πρόσθεσε πως “θα μας δώσει πολλά μαθήματα αυτό το παιχνίδι. Κλείνει μια γκάμα παιχνιδιών που είχαμε δύσκολα εκτός έδρας και τις τέσσερις από τις πέντε πρώτες ομάδες του περσινού πρωταθλήματος στην έδρα μας. Πρέπει να δούμε πως θα μπορέσουμε από εδώ και πέρα τα επόμενα παιχνίδια για να έχουμε καλύτερη συγκομιδή”.

To Top