ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μαρκόπουλος: “Οι απώλειες που έχουμε είναι μεγάλες”

Ο Σούλης Μαρκόπουλος προσπάθησε να αναλύσει τη νέα ήττα του Άρη και εστίασε στις πολύ σοβαρές απουσίες του Λευτέρη Μποχωρίδη και του Τζέιλεν Μόρις.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε: “Είναι άλλο ένα άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα, δεν μπορώ όμως να μην δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες που υπερέβαλλαν εαυτούς. Οι απώλειες που έχουμε είναι μεγάλες με τους Μποχωρίδη και Μόρις εκτός. Έχει αδειάσει η περιφέρειά μας. Μας πιέζει ο αντίπαλος και μας δημιουργεί προβλήματα σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να βρούμε παίκτες να στελεχώσουν την ομάδα, το κενό είναι αρκετά μεγάλο”.

Πρόσθεσε πως “θα μπορούσαμε στο πρώτο ημίχρονο να έχουμε μεγαλύτερη διαφορά. Στο τρίτο δεκάλεπτο τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά, πιστεύω ότι εκεί έπαιξε ρόλο και η διαιτησία, έδωσε φάουλ με άλλα κριτήρια και οι βολές ήταν υπέρ του Ιωνικού.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν είχαμε δυνάμεις. Οι περισσότεροι παίκτες ζητούσαν αλλαγή. Συγχατηρήρια στον Ιωνικό για τη νίκη του”.

Ρωτήθηκε τι αλλαγές περιμένει να κάνει η ομάδα και απάντησε: “Δεν μπορώ να μιλήσω για παίκτες που έχουμε. Πρέπει να τους υποστηρίζουμε για όσο διάστημα είναι στην ομάδα. Είναι απώλεια του Μόρις πολύ μεγάλη, για άλλες 15 μέρες θα είναι εκτός. Του Μποχωρίδη η απουσία είναι δύσκολη, δεν μπορείς να βρεις άλλον παίκτη”.

Για τον λόγο που δεν έχει βρει παίκτες η ομάδα μέχρι σήμερα για να προχωρήσει σε αλλαγές του ρόστερ είπε: “Δεν είναι τόσο εύκολα τα θέματα, συζητούμε με την διοίκηση. Πρέπει να βρεις την κατάλληλη στιγμή, τον κατάλληλο παίκτη για να κάνεις την αλλαγή.

Η ομάδα ξέρετε πως δημιουργήθηκε. Με πολλά προβλήματα όλο το καλοκαίρι. Παίκτες δεν έρχονταν για διάφορους λόγους, υπήρχαν τα ban, οι μάνατζερ δεν μας εμπιστεύτηκαν. Παίκτες που ήταν καλοί δεν ήρθαν… Τελειώνοντας τα ban ίσως να μην ήταν η ομάδα έτσι όπως την θέλαμε, αλλά ώρα βγήκαν δύο αθλητικοί παίκτες από την ομάδα. Το 30% του μπάτζετ είναι αυτοί οι δύο. Ο Μποχωρίδης είχε μέσους όρους 18π., 8ρ., 6 ασ. και κρατούσε και την άμυνα. Στη λειτουργία της ομάδας δύσκολα βρίσκεις τέτοιο παίκτη, πρέπει να κάνεις άλλους συνδυασμούς.

Η ομάδα έχει ξοδέψει ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να καλύψει τα ban και δεν μπορεί να έχει την ευχέρεια για αλλαγές εκτός κι αν είναι της ίδιας οικονομικής βάσης”.

To Top