ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μαρκόπουλος: “Ο Άρης έβαλε δύο μεγάλα τρίποντα και εκεί ξεκαθάρισε ο νικητής”

Απγοητευμένος ο Σούλης Μαρκόπουλος από την ήττα της ομάδας του τόνισε πως υπάρχει ακόμα ένας ολόκληρος γύρος για να ανακάμψει και να δει τα λάθη της.

Στην αρχική του τοποθέτηση είπε: «Το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το ρυθμό και τα ριμπάουντ. Είχε μηδέν επιθετικά ριμπάουντ ο Αρης στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, από τη στιγμή που φορτωθήκαμε με φάουλ, ο Άρης μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι. Μετά και οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ. Ο Άρης έβαλε δύο μεγάλα τρίποντα και εκεί ξεκαθάρισε ο νικητής. Οι διακοπές ίσως να αλλοίωσαν το ρυθμό των ομάδων. Πρέπει να συγκεντρωθούμε, να δούμε τα λάθη μας. Το πρωτάθλημα έχει ένα γύρο ολόκληρο ακόμα. Πρέπει να προσέξουμε γιατί έχουμε πολύ δύσκολα παιχνίδια. Και περισσότερο, το θέμα είναι να βρεθούμε σαν ομάδα, γιατί οι προπονήσεις γίνονται με ελλιπή σύνθεση».

Για τα χαμένα ριμπάουντ όταν έλειπε ο Σχορτσανίτης λόγω φάουλ από το παρκέ: «Και όταν έλειπε ο Σχορτσανίτης στο πρώτο ημίχρονο, ο Άρης δεν πήρε επιθετικό ριμπάουντ. Και όταν έλειπε η διαφορά ήταν ένα καλάθι. Μετά το παιχνίδι και εκ των υστέρων μπορείς να πεις πολλά…».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πλην της ΑΕΚ, έχει χάσει όλα τα ντέρμπι στο τέλος: «Τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό χάθηκαν άδικα. Χάθηκαν επειδή χάσαμε δύο βολές. Στα άλλα παιχνίδια, υπήρχαν κάποιες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν, που θέλαμε να τις ελέγξουμε αλλά πολλές φορές το παιχνίδι έιναι τελείως διαφορετικό. Ο Αρης δεν είχε βάλει σχεδόν κανένα τρίποντο, αλλά ο Γουάιτ και ο Τσούπκοβιτς, όταν χρειάστηκε έβαλαν δύο μεγάλα σουτ».

To Top