ΜΠΑΣΚΕΤ

Μαρκόπουλος: «Ο καλύτερος φετινός Άρης, ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στην άμυνα του Άρη και στην παρουσία του Λευτέρη Μποχωρίδη, καθώς και στον κόσμο που έδωσε φτερά στους παίκτες.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη: «Συγχαρητήρια στο Περιστέρι, είναι πολύ καλή ομάδα, δεν είναι τυχαία τα αποτελέσματά του. Έχει ταλέντο και αξία μέσα στο γήπεδο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και έδωσε στους παίκτες μας τη δύναμη για να παίξουν πάνω από το 100% τους. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου , παρουσίασαν τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα ματς.

Είδαμε τον καλύτερο φετινό Άρη σήμερα. Να συνεχίσουμε με την ίδια επιθυμία να κερδίζουμε κάθε φάση και μέσα από τη δυνατή μας άμυνα, να κάνουμε προϋποθέσεις για καλάθια. Πολύ καλή η άμυνά μας κόντρα σε μια ομάδα πολύ καλή επιθετικά”.

Για την άμυνα του Άρη και τον Μποχωρίδη: Ήμασταν πιο δυνατοί στην άμυνα. Πιέζαμε στην περιφέρεια και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για το αποτέλεσμα. Δεν είναι λίγοι οι 27 πόντοι του Μποχωρίδη. Ήταν καταλύτης να μην κρυβόμαστε, έδωσε το κάτι παραπάνω στους συμπαίκτες του”.

To Top