ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μαρκόπουλος: “Συγχαρητήρια στον Άρη, έβαλε μεγάλα καλάθια”

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη και την πρόκρισή του και στάθηκε στο εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο των κίτρινων.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε: “Συγχαρητήρια στον Άρη για την καλή εμφάνιση και τη νίκη. Να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, μαζί με τη διοίκηση. Δουλέψαμε πολύ αυτή τη χρονιά πάντα με τα δεδομένα που έχουμε. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Είναι πολύ στενοχωρημένος ο Τσόχλας όπως και τα άλλα παιδιά και αυτό δείχνει πόσο θέλαμε να κερδίσουμε. Πολλά συμβαίνουν όμως στο μπάσκετ και πράγματα που θέλεις να γίνει, πάνε αλλού. Δεχθήκαμε 52 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, σε τρία λεπτά δεχθήκαμε 17 πόντους. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, μειώσαμε, φτάσαμε στους 2 πόντους, χάσαμε πολλά λέι απ κάτω από το καλάθι. Έβαλε μεγάλα καλάθια ο Άρης, πήρε την ψυχολογία και έχει μεγάλους παίκτες και πήρε τη νίκη”.

Ο Απόλλωνας Τσόχλας δήλωσε: “Είναι δύσκολη στιγμή για εμάς. Τελειώσαμε άδοξα τη χρονιά, μια χρονιά που πιστεύαμε ότι θα καταλήξει καλύτερα. Είμαστε όλοι πολλοί στεναχωρημένοι. Σήμερα, ο Άρης έβαλε κάποια δύσκολα σουτ και άνοιξε το παιχνίδι. Δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση και χάσαμε. Είμαι πιο στεναχωρημένος γιατί είχε πολύ καλά παιδιά φέτος. Ήμασταν καλύτεροι από πέρσι και πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε”.

 

 

To Top