ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μαρμαρίδης: «Σούντγκρεν και Σάκιτς είναι δάσκαλοι για μένα»

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Άρη μίλησε για τον αποψινό (5/12, 19.30) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και παράλληλα τόνισε πόσο τον βοηθούν οι Σάκιτς και Σούντγκρεν.

Ο Χρήστος Μαρμαρίδης ανέφερε ότι η ήττα από τον ΠΑΣ πόνεσε την ομάδα, αλλά η νίκη στην Τούμπα έδωσε ψυχολογία στους παίκτες, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι οι Σούντγκρεν και Σάκιτς του δίνουν συμβουλές για να βελτιωθεί στο παιχνίδι του.

Για τις δύο σερί νίκες με ΠΑΟΚ και ΟΦΗ:

«Ήταν μία ήττα που μας πόνεσε αυτή από τον ΠΑΣ. Την καταλάβαμε, προχωρήσαμε όμως μπροστά. Κάναμε μία νίκη στην Τούμπα, ένα σημαντικό παιχνίδι που μας έδωσε ψυχολογία. Κερδίσαμε και τον ΟΦΗ σε ένα θεσμό που μας ενδιαφέρει. Θέλουμε να κερδίσουμε και την Τρίπολη να κλείσει πετυχημένα η εβδομάδα».

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Όλα τα παιχνίδια τα βλέπουμε ξεχωριστά, Εμάς μας βγήκαν τα πράγματα όπως τα θέλαμε και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε έτσι»

Για τον Αστέρα Τρίπολης:

«Ο Αστέρας είναι πολύ ποιοτική ομάδα. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αλλά αν κάνουμε τη δουλειά μας όπως ξέρουμε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πάμε να κερδίσουμε».

Για τη δεύτερη επαγγελματική του σεζόν και το κατά πόσο τον βοηθούν οι Σούντγκρεν και ο Σάκιτς που αγωνίζονται στην ίδια θέση με αυτόν:

«Είμαι χαρούμενος και περιμένω πως και πως το ντεμπούτο μου με τον Άρη. Οι Ντάνιελ και ο Εμάνουελ με βοηθάνε σε όλα και με κάνουν καλύτερο παίκτη. Μου δίνουν συνεχώς συμβουλές για τις τοποθετήσεις μου, στο πως να διαχειρίζομαι τις στιγμές του αγώνα, για τις σέντρες, τις πάσες μου. Για όλα».

To Top