ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μαρμπλ: “Νιώθω ότι έχω ήδη προσαρμοστεί αρκετά καλά!”

Ο Ντέβιν Μαρμπλ νιώθει ότι έχει προσαρμοστεί στο ευρωπαϊκό στιλ μπάσκετ, ήταν αρκετά άνετος όπως τόνισε και στο φιλικό με την Λουκόιλ και θεωρεί ότι το δεκαήμερο στο Πράβετς έκανε καλό και στον ίδιο και στην υπόλοιπη ομάδα του Άρη.

Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ξεκινάνε και όλες οι ομάδες της Ευρώπης παίζουν… μπάλα στο Foxbet.gr. Μπείτε και διαβάστε τα πιο εγκυρα νέα, τα δείτε τα κορυφαία στατιστικά και ακολουθήστε τα δυνατότερα προγνωστικά. 

Ο Αμερικανός γκαρντ ρωτήθηκε αρχικά για τις πρώτες εντυπώσεις του από την προετοιμασία και σχολίασε πως “ήταν αυτό το διάστημα στο Πράβετς αρκετά πιο έντονες. Είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα και εκτός γηπέδου, με τους συμπαίκτες και τους προπονητές μας. Το μέρος που ήμασταν ήταν όμορφο, το ξενοδοχείο εξαιρετικό, ήταν ένα πολύ καλό διάστημα για μένα και για την ομάδα”.

Ρωτήθηκε πως βίωσε την προετοιμασία μιας ευρωπαϊκής ομάδας σε σύγκριση με ότι έκανε στο ΝΒΑ και απάντησε: “Η μεγάλη διαφορά είναι οι διπλές προπονήσεις. Στην Αμερική είναι έντονες προπονήσεις τις δύο πρώτες ημέρες, μετά είχαμε μία προπόνηση τη μέρα. Υπάρχουν διαφορές, αλλά στο τέλος αυτό που μετράει είναι να πετύχουμε αυτά που θέλουμε. Θα μας βοηθήσει το διάστημα που περάσαμε στη Βουλγαρία”.

Για το αν έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό στιλ μπάσκετ σχολίασε: “Νιώθω ότι έχω ήδη προσαρμοστεί αρκετά καλά. Φάνηκε και στο πρώτο φιλικό παιχνίδι, έκανα κάποια πράγματα που ήθελα και συνεχίζω… Το μπάσκετ είναι το ίδιο”.

To Top