ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μαρούπα: “Υπάρχει ακόμα χρόνος για τον Άρη, πρέπει να ολοκληρωθεί οπωσδήποτε η εκκαθάριση…”

Η Ειρήνη Μαρούπα, μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, μίλησε στην «Arena Press», αναφορικά με την προσπάθεια του Άρη και τα βήματα που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, στον τομέα της εκκαθάρισης. Αναλυτικότερα, στην αρχική της τοποθέτηση αναφέρθηκε στην διάθεση της επιτροπής να αναζητήσει από κοινού λύσεις με τους “κιτρινόμαυρους”:

«Το ότι κατατέθηκε ο ισολογισμός είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα. Ευτυχώς που έγινε κάτι τέτοιο, παρά το γεγονός ότι έχει καθυστερήσει σημαντικά. Η καλή διάθεση πάντα υπάρχει, από την πλευρά μας. Θέλουμε και το δημόσιο συμφέρον να διασφαλίσουμε και ο Άρης να επιλύσει τα προβλήματά του. Δεν προχωρήσαμε στην απόφαση με γνώμονα να κάνουμε ζημιά στον Άρη. Αυτό είναι ξεκάθαρο».

Όσον αφορά την απόφαση της ΕΕΑ, αναφορικά με τις υπό εκκαθάριση ΠΑΕ, τόνισε:  «Εξ΄αρχής η επιτροπή και μετά την απόφαση που πήρε, αλλά και σε όλες τις συναντήσεις που είχαν γίνει, είχε εκφράσει την πεποίθησή της, πως όλα τα προβλήματα θα λυθούν αρκεί να τηρηθούν δύο σημαντικά ζητήματα. Πρώτον, να τηρηθεί η απόφαση που πήραμε, κάτι το οποίο είναι δεδομένο και φυσικά να ολοκληρώσει ο Άρης την εκκαθάρισή του, ώστε να εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής».

Από την πλευρά της η ΕΕΑ, αναγνωρίζει ότι δεν είναι αποκλειστικά στο χέρι του Άρη η ολοκλήρωση της εκκαθάρισης στα προβλεπόμενα χρονικά περιθώρια;

«Θα υπάρξει μία συνάντηση το επόμενο διάστημα με τους ανθρώπους του Άρη. Η ΕΕΑ δείχνει τη διάθεσή της σε αυτό. Πρέπει να χαραχτεί, όμως, μία κοινή γραμμή απ΄όλους. Χρόνος υπάρχει, απλά υπήρξε πολύ μεγάλη καθυστέρηση μέχρι τώρα. Άδεια θα δώσουμε στον Άρη μόνο αν ολοκληρώσει την εκκαθάριση και αν λειτουργήσει όπως πρέπει μπορεί να το κάνει. Θα πρέπει να κινητοποιηθεί όλη η πόλη της Θεσσαλονίκης. Όλοι οι αρμόδιοι φορείς να σταθούν κοντά στην προσπάθεια του Άρη, να πιέσουν για να βγουν οι αποφάσεις γρήγορα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία».

To Top