Μαρσέιγ: «Να επαναληφθεί το ματς με τη Νις αλλά σε ουδέτερη έδρα»

Να υπάρξει επανάληψη του αγώνα με τη Νις, αλλά σε ουδέτερη έδρα ζήτησε με δηλώσεις που έκανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Μαρσέιγ Ζακ Καρντόζ. Το παιχνίδι ανάμεσα στη Νις και την Μαρσέιγ για την 3η αγωνιστική της Ligue 1, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς στο 75΄ οι οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, με συνέπεια να χτυπήσουν παίκτες των φιλοξενούμενων, της Νις αλλά και σεκιούριτι της ομάδας.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, το παιχνίδι να μην ολοκληρωθεί και η Νις να το πάρει στα χαρτιά με 3-0. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Μαρσέιγ Ζακ Κραντόζ, σε δηλώσεις που έκανε στο γαλλικό τηλεοπτικό μέσο «BFM» ανέφερε πως η ομάδα του είναι υπέρ στο να επαναληφθεί ο αγώνας, αλλά σε ουδέτερο γήπεδο.

Δοθείσης της ευκαιρίας, ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο περιστατικό που υπήρξε  ανάμεσα στον πρόεδρο της ομάδας της Μασσαλίας, αλλά και την σύζυγο του προέδρου της Νις, έπειτα από καταγγελία που υπήρξε ότι η τελευταία δέχτηκε φραστική επίθεση από τον ίδιο.

«Αν πρέπει να ξαναπαίξουμε το παιχνίδι, σε ουδέτερη έδρα για παράδειγμα, από τη στιγμή που διάβασα ότι είναι ένα από τα σενάρια που προτάθηκαν, φυσικά η Μαρσέιγ είναι σύμφωνη με αυτό.

Εμείς, από την αρχή, τονίσαμε, μέσω του προέδρου ότι υπήρχαν μπουκάλια που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο από οπαδούς της Νις. Είναι απαράδεκτο, υπολογίσαμε ότι τα μπουκάλια ήταν τουλάχιστον πενήντα.

Στο 75ο λεπτό, οι συζητήσεις έγιναν πιο έντονες. Εκείνη τη στιγμή, η σύζυγος του προέδρου της Νις, έπιασε τον Πάμπλο Λονγκόρια από το χέρι.

Είναι τρελό, ο Πάμπλο είναι πολύ ευσεβής και κομψός άνθρωπος. Ποτέ δεν είπε κάποιον κακό λόγο για κανέναν. Μπορείτε να ρωτήσετε τον Χοσέ Κόμπος, αναπληρωτή δήμαρχο της Νίκαιας και πρώην παίκτη της Νις, που ήταν εκεί και είναι μάρτυρας.

Τις πράξεις του όλοι θα τις κρίνουν ως “ήρεμες”. Αυτό που συνέβη ήταν απίστευτο. Σε καμία στιγμή ο Πάμπλο Λονγκόρια δεν εκτόξευσε ακατάλληλες λέξεις σε κανέναν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.
 

To Top