Μαρσέιγ: Τελειώνει ο τεχνικός διευθυντής, υποψήφιος ο Μπενατιά

O τεχνικός διευθυντής της Μαρσέιγ, Σαβιέρ Ριμπαλτά, θα αποτελέσει παρελθόν και ο Πάμπλο Λονγκόρια εξετάζει την περίπτωση του Μεχντί Μπενατιά.

Η διοικητική κρίση στη Μαρσέιγ συνεχίζεται. Πριν περίπου 20 ημέρες ο πρόεδρος του κλαμπ, Πάμπλο Λονγκόρια και τρία μέλη της διοίκησης εγκατέλειψαν προσωρινά τα καθήκοντα τους μετά από συνάντηση με τους οπαδούς, όμως όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ στη Γαλλία ο μόνος που δεν θα αναλάβει ξανά τα καθήκοντα του είναι ο τεχνικός διευθυντής Σαβιέρ Ριμπαλτά.

Μπορεί ακόμα να μην υπάρχει ανακοίνωση, όμως θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξει αλλαγή στο πόστο και ήδη ο Λονγκόρια αναζητεί τον αντικαταστάτη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα μια περίπτωση που εξετάζει ο πρόεδρος των Μαρσεγέζων είναι αυτή του Μεχντί Μπενατιά.

Ο 36χρονος Μαροκινός αποσύρθηκε από την ενεργό δράση τον Νοέμβριο του 2021 και ψάχνει την επιστροφή του στον χώρο του ποδοσφαίρου. Προέρχεται από τις ακαδημίες της Μαρσέιγ αλλά ποτέ δεν έπαιξε με την πρώτη ομάδα. Έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Ρόμα, Μπάγερν και Γιουβέντους.

To Top