Μαρσελίνιο: «Πρέπει να… διαβάσουμε τον Άρη»


Ο Μαρσελίνιο ένα από τα… καυτά ονόματα της Ξάνθης μίλησε για την πορεία της θρακικής ομάδας, αλλά και τον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη…

«Μετά από τρεις ήττες το λογικό θα είναι να είσαι αγχωμένος και στρεσαρισμένος. Ωστόσο οι ήττες αυτές λειτούργησαν για μας ευεργετικά, αφού ήρθαμε όλοι πιο κοντά και φανήκαμε πιο δεμένοι από ποτέ.  Μπορεί να χάσαμε, αλλά οι ήττες αυτές ήταν… ωραίες. Ήταν ήττες που ήρθαν για τη Ξάνθη, έχοντας παρουσιάσει όπως είπες ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο» είπε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος μιλώντας στην εφημερίδα «Εξέδρα».

Σχετικά με το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη σχολίασε:

«Τώρα ακολουθεί το ματς με τον Άρη. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι να διαβάσουμε καλά τον αντίπαλο, να δούμε τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία του στο παιχνίδι και να κινηθούμε ανάλογα. Το παν είναι να είσαι συγκεντρωμένος και να μελετάς σωστά τον αντίπαλό σου. Είτε είσαι τερματοφύλακας είτε είσαι επιθετικό. Το παν είναι η αυτοσυγκέντρωση».

Τέλος, για τους προσωπικούς του στόχους είπε: «Ο στόχος μου είναι διπλός. Θέλω η Ξάνθη να κερδίσει από μένα και εγώ να κερδίσω από τη Ξάνθη. Πρώτα όμως κοιτώ το συμφέρον της ομάδας και μετά το δικό μου. Πρώτα η Ξάνθη και μετά εγώ. Θέλω με την ομάδα αυτή να φτάσω ψηλά. Αν έρθει κάποια στιγμή η ώρα για να φύγω, ελπίζω να γίνει για να βοηθηθεί η ομάδα και να βο9ηθηθώ και εγώ. Αν η Ξάνθη είναι ικανοποιημένη, είναι και ο Μαρσελίνιο ικανοποιημένος. Γι΄ αυτή την ομάδα παίζω με την καρδιά μου…»

To Top